Přejít na obsah

Jízda na krátké vzdálenosti,nestíhá dobíjet?

cifelin

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,mám octávku 1,6l 55 kw r.v. 1997,přes týden s ní jezdím 3km ráno do práce a večer 3km z práce.Ráno mám vždy problémy s prvním startem,další starty o.k.,minulý týden jsem dokonce nenastartoval.Měl jsem tam baterku 44AH,teď tam mám 50AH,tři dny bylo vše o.k. a dnes opět špatný první start.Myslíte,že je to tím,že se to nestíhá dobít,nebo bude třeba alternátor na odchodu?

Díky za jakékoliv rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes byl u jednoho chlápka,kterej mi to všechno proměřil a říkal,že v baterce ani v alternátoru není problém,že to dobijí jak má.Tak mi asi něco odebírá elektriku přes noc,i když je pravda,že startéru se občas nechce,asi problem s pastorkem,takže bude asi pravděpodobnější,že starter si bere hodně proudu,až vycucá baterku.Nebo já už nevím.Je to vůbec možný,aby špatný starter úplně vycucal aku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...