Přejít na obsah

El. zrcatka z jineho auta.

Vany

Doporučené příspěvky

Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!!

http://www.cc-autodily.cz

A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu.

Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!!

http://www.cc-autodily.cz

A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu.

Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě.

Cus.

Dal jsem jine zrcatka proto, ze mi slo o jejich vzhled.

Mohl jsem koupit origo Fabia WRC ale v nich nebylo nic videt a tyto byly hodne podobne. :)

Odkaz ke komentáři

No ja nevim tedy :D ja mu psal koncem tydne (22) a dosud neodpovedel, ackoliv tu byl snad kazdej den.. Pokud se neozve v dohledny dobe, budu muset jit ke konkurenci :)

Cus.

Omlouvam se ze jsem ti neodpovedel.

Ale myslel jsem ze jak jsem psal ze to dam k MartinoviRS ze je ti odpovedel. :)

Urcite to budu chtit dat na origo ovladace.Musim dokoupit vse co k tomu patri(novej ovladača krytka u spolujezdce atd.)

Urcite napisu jak jsem dopadl. ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...