Alenka.Malá Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Zítra dělám zavěrečné zkoušky v autoškole. A mám k Vám prosbu. Nerozumím kotoučové a bubnové brzdě. V učebnici to je vysvětlené jako pro budoucí automechaniky, vůbec tomu nerozumím. Poraďte mi prosím. Vysvětle mi to jako svému zvědavému dítě, tak abych to pochopila. Prostě vysvětlit jako blbečkovi. S díky Alena :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alenka.Malá Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No tak kluci, přeci mě v tom nenecháte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 zeptej se mistra GOOGLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alenka.Malá Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ať jsem googlila jak jsem googlila, vysvětlení pro blbečky jsem nenašla. Zkus si vygooglit kotoučová brzdy vysvětlení pro blbečky. Nic. Ale já si nějak poradím. Vezmu si hluboký výstřih a smutný oko, třeba mě to nechá udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 http://cs.wikipedia.org/wiki/Bubnov%C3%A1_brzda http://cs.wikipedia.org/wiki/Kotou%C4%8Dov%C3%A1_brzda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alenka.Malá Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ale jo, tohle jsem si našla, zas tak blbá nejsem. Ale pochopit to je nad mé obvody. Kéž by pán Bůh dal a brzdy byly jenom jedny a to ty, které se ptají na fórech na pitomý otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak tam řekni: Bubnové - rozevírají se čelisti pomocí válečku uvnitř bubnu Kotoučové - kotouč svírají destičky umístěné v brzdovém třmenu (kotoučová brzda má větší účinost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alenka.Malá Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Tak tam řekni:Bubnové - rozevírají se čelisti pomocí válečku uvnitř bubnu Kotoučové - kotouč svírají destičky umístěné v brzdovém třmenu (kotoučová brzda má větší účinost) Libore, buben má větší účinost Výhodnější vzhledem k chlazení a odvodu plynů vznikajících při tření je samozřejmě kotouč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Jo bubon ma vacsiu ucinnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Jo bubon ma vacsiu ucinnost. pánové u bubnový brzdy Vám maximálně líp brzdí ruční brzda ale jinak má rozhodně větší učinnost kotoučová kdyby to tak nebylo nedavaji se kotoučový brzdy na silnější motory a AUDI nedává nic jinýho než kotouče lepší jsou už jen keramický brzdy a ty taky sakra něco stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 nevim zda neco pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 To si delate srandu ze buben ma vetsi ucinost nez kotouc? Kdo to vymyslel? No doufam ze vas tady takovych neni vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.