luke Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Chci si koupit DVD přehrávač do svýho autí, našel sem jeden docela zajímavej: http://www.hificar.cz/print.php?id=1713 co vy na to? Jakej mi doporučíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Zkus tento...je to Audiovox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Zkus tento...je to Audiovox nepotřebuju autorádio, jen přehrávač co připojim k navi, ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Chci si koupit DVD přehrávač do svýho autí, našel sem jeden docela zajímavej:http://www.hificar.cz/print.php?id=1713 co vy na to? Jakej mi doporučíte? už jsem na něj taky koukal líbí se mi tam to usb :-) ale nelíbí se mi ten ovladač co k němu dávaj. A cena kdyby bylo tak o litra dva míň tak bych do něj šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tak potom tento, ale je o tisíc dražší.Blitz jako značka mi ale nic neříká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Já mám noname za 3900 a spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Mám toto: tehdy stálo míň http://www.netpraha.cz/images/elektro/80221.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 pošli foto jak to vypadá v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jako na obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Chci si koupit DVD přehrávač do svýho autí, našel sem jeden docela zajímavej:http://www.hificar.cz/print.php?id=1713 co vy na to? Jakej mi doporučíte? už jsem na něj taky koukal líbí se mi tam to usb :-) ale nelíbí se mi ten ovladač co k němu dávaj. A cena kdyby bylo tak o litra dva míň tak bych do něj šel máš někde foto toho ovladače? já to nikde nenašel... jinak já bych ho vzal hlavně kvuli tomu usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-) no ten ovladač by mi ani nevadil ale ten infrak je hrozne velkej to nikam jen tak nezadelam máš nějaký odkaz na to Lenco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ten uplne prvni umi i DivX - s nexusem by to chodilo taky? pokud bych teda mel tu redukci na RGB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-) no ten ovladač by mi ani nevadil ale ten infrak je hrozne velkej to nikam jen tak nezadelam máš nějaký odkaz na to Lenco? nemám ale kupoval jsem ho v Okay asi za 9000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Du do toho blitze, ten infrak mi trochu vadi ale zkusim ho predelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomáš marný Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-) Mám DVD od Lenco funguje neskače prostě supera stál novej 4500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Jestli hodlas v aute sledovat filmy, tak bych sel do toho s divx, protoze komu se chce v aute skladovat toliko dvd, kdyz kvalitu ani nerozeznas (myslim obrazovou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.