Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zkus tento...je to Audiovox

post-29-1145274471.jpg

• Autor
Zkus tento...je to Audiovox

nepotřebuju autorádio, jen přehrávač co připojim k navi, ale dík

Chci si koupit DVD přehrávač do svýho autí, našel sem jeden docela zajímavej:

http://www.hificar.cz/print.php?id=1713

co vy na to? Jakej mi doporučíte?

už jsem na něj taky koukal líbí se mi tam to usb :-) ale nelíbí se mi ten ovladač co k němu dávaj. A cena kdyby bylo tak o litra dva míň tak bych do něj šel

Tak potom tento, ale je o tisíc dražší.Blitz jako značka mi ale nic neříká.

post-29-1145297274.jpg

Já mám noname za 3900 a spokojen

pošli foto jak to vypadá v autě

jako na obrázku.

• Autor
Chci si koupit DVD přehrávač do svýho autí, našel sem jeden docela zajímavej:

http://www.hificar.cz/print.php?id=1713

co vy na to? Jakej mi doporučíte?

už jsem na něj taky koukal líbí se mi tam to usb :-) ale nelíbí se mi ten ovladač co k němu dávaj. A cena kdyby bylo tak o litra dva míň tak bych do něj šel

máš někde foto toho ovladače? já to nikde nenašel... jinak já bych ho vzal hlavně kvuli tomu usb :D

Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-)

post-29-1145338744.jpg

• Autor
Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-)

no ten ovladač by mi ani nevadil ale ten infrak je hrozne velkej :o to nikam jen tak nezadelam :( máš nějaký odkaz na to Lenco?

ten uplne prvni umi i DivX - s nexusem by to chodilo taky? pokud bych teda mel tu redukci na RGB....

no ten ovladač by mi ani nevadil ale ten infrak je hrozne velkej :o to nikam jen tak nezadelam :( máš nějaký odkaz na to Lenco?

nemám ale kupoval jsem ho v Okay asi za 9000,-

• Autor

Du do toho blitze, ten infrak mi trochu vadi ale zkusim ho predelat :D

Mám DVD od Lenco funguje neskače prostě supera stál novej 4500kč

post-29-1145653217.gif

Jestli hodlas v aute sledovat filmy, tak bych sel do toho s divx, protoze komu se chce v aute skladovat toliko dvd, kdyz kvalitu ani nerozeznas (myslim obrazovou).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.