Publikováno Říjen 26, 200915 r Při otevření dveří u řidiče se nerozsvítí kontrolka otevřených dveří na palubce jinak červené světlo ve dveřích svití a při zamčení svítí i mala kontrolka nahoře u okna. Ostatní dveře funguji normalně. Je to u O1 2002 1,8 T 4x4. Nevíte prosím kde hledat závadu? Před půl rokem jsem měnil zamek ale to nešlo nic. Myslíte že je to zase zámek? Dík z rady.
Říjen 26, 200915 r Ja bych rekl ze mikrospinac, signalizuje zavreny dvere ... zkus mit otevreny dvere a zamknout ... akorat ted nevim jestli ten zamek neni nejak jistenej i mechanicky a ne jenom elektronikou ...
Říjen 27, 200915 r Při otevření dveří u řidiče se nerozsvítí kontrolka otevřených dveří na palubce jinak červené světlo ve dveřích svití a při zamčení svítí i mala kontrolka nahoře u okna. Ostatní dveře funguji normalně. Je to u O1 2002 1,8 T 4x4. Nevíte prosím kde hledat závadu? Před půl rokem jsem měnil zamek ale to nešlo nic. Myslíte že je to zase zámek? Dík z rady. já bych to šacoval na jiný problém zámek to nebude spíš mrtvá jednotka chce to zobnout na diagnostiku
Říjen 27, 200915 r Autor já bych to šacoval na jiný problém zámek to nebude spíš mrtvá jednotka chce to zobnout na diagnostiku To bylo prvni co jsem udělal a diagnostika pravě vůbec žádnou chybu nehlasí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.