suri. Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Hoši , je tu niekto kto sa vyzná do tých kompresorov a vie ktorý sa dá kombinovať s čím ? Na nete sa predáva kadečo a každý tvrdí že je to všetko rovnaké . Etka mi ku autu priradí len ten svoj ale oni sa líšia podľa výrobcu - Delphi , Sanden a iné a tým pádom mi je číslo k ničomu ... Mám 1K0820859TX do čoho všetkého to pasuje ? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 nikto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 kolik jste kdo platili za vymenu chladice ( bila zatka ) , prace, naplneni, atd, proste za komplet vymenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Dily (chladic, tesneni, ochranna mrizka a prichytky mrizky) vysly na 3.160 Kc, naplneni 610 Kc, praci jsem si delal sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Dobrá cena za naplnění tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Nechal jsem to plnit v jednom servisu ze site ContiTrade. Konkretne ve Zline na ulici Vizovicka. Ceny by asi meli mit vsude cca stejne. Uz je to ale rok a pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.