suri. Vloženo 16. Duben 2014 Vloženo 16. Duben 2014 Hoši , je tu niekto kto sa vyzná do tých kompresorov a vie ktorý sa dá kombinovať s čím ? Na nete sa predáva kadečo a každý tvrdí že je to všetko rovnaké . Etka mi ku autu priradí len ten svoj ale oni sa líšia podľa výrobcu - Delphi , Sanden a iné a tým pádom mi je číslo k ničomu ... Mám 1K0820859TX do čoho všetkého to pasuje ? díky moc Citovat
octfa Vloženo 12. Květen 2016 Vloženo 12. Květen 2016 kolik jste kdo platili za vymenu chladice ( bila zatka ) , prace, naplneni, atd, proste za komplet vymenu ? Citovat
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Vloženo 12. Květen 2016 Dily (chladic, tesneni, ochranna mrizka a prichytky mrizky) vysly na 3.160 Kc, naplneni 610 Kc, praci jsem si delal sam. Citovat
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Vloženo 12. Květen 2016 Nechal jsem to plnit v jednom servisu ze site ContiTrade. Konkretne ve Zline na ulici Vizovicka. Ceny by asi meli mit vsude cca stejne. Uz je to ale rok a pul. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.