Přejít na obsah

Klima - netěsnost, ale kde???


Lenka J.

Doporučené příspěvky

Toho chudáka vodního jsi tam nechal pěkně viset :D S tím legem souhlasím, na fotkách to vypadá hrůzostrašně ale ve skutečnosti se jen sundá nárazník, vyndaj světla a odšroubuje nosník. Mě po výměně zatím klima maká jak má :kol-47: Já si ten vodní podložil ať tam nevisí jak v půl šestý :kol-28:

 

post-46170-0-00405400-1372751687_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já ji lepil lepidlem na závity které vytěsnuje vůly,protože mi blbě ta hliníková tam držela z důvodu zalepení orig. plastové zátky jak ty závyty byly plný jakého si orig. lepidla ale teoretycky by se lepit nemusela hliníková zátka má dole okroužek , ten by to měl utěsnit . nakonec sem dal novej chladič

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec taky mám problém s klimou jeden den klima naplněna +dvojnásobná dávka barviva (kllima funguje jak má)a za dvadny už to nechce chladit!!!Všechny spoje zkontrolovány UV lampou a nikde nic pod autem nic nekape (nikde žádné barvivo)neuniká)Tkhle jsem klimu dplňoval letos dvakrát a nejsem schopen odhalit závadu,už jsem z toho zoufalí kde hledat ten problém.Co to může být?chladič nebo kompresor?Ta bílá zátka na chladiči se mi zdá OK,a chladič není taky nějak poničen.Jestli ste se s tím někdo setkal ta dejte vědět,za každou radu díky!Zdarec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci tak mi to nedalo a šel jsem nastarovat a vyzkoušet tu zátku!Klima zapnuta na LO takže na plno, sahary neseply při polívání plastové zatky vodou se po obvodu vytvářeli malé bublinky tak to vidím že závada budena  zátce!!! Co vi na to???Zítra to zajedu odsát a budu nejspíš schánět novou zátku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem  byl dnes odsát zbytek média moc toho tam nezbylo.Zkoušel jsem povolit zátku a ani boha s ní hnout,tak vás poslechnu a půjdu do nového chladiče.Zvolil jsem střední cestu za 1890kč u tohoto prodejce   www.nd-skoda-volkswagen.cz    mrkněte na to jestli je to dobrá volba!!!nevíte jaký je rozměr okroužků u příruby dal bych je také nové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ja mam Octaviu II po FL a tiez mam maly unik. Po naplneni to vydrzi ca. 1 tyzden chladit. Vo FR to bolo v 2 servisoch a nikde nic nenasli. Na Slovensku mi hned v prvom service povedali, ze u vsetkych OII je casom maly unik prave na tom plastovom ventile pri chladeni. Imbusakom sa ten ventil uvolnit neda a tak je dobre vymenit cely chladic. Zatial som to nerobil, lebo som v SR nemal pocas dovolenky dost casu na to, ale dam to vymenit asi pri najblizsej ceste domov. 

 

Momentalne mam ale iny problem, vybil som baterku a Octavka nestartuje ani po celo-nocnom nabijani... :(

 

Vidim to tak, ze pojdem ja zase nazad k japoncom, tam som podobne problemy nemal ani s toyotou ani s mazdou (a to som prave manzelke kupil Yeti-ho :( ). 

Editováno: , autor: sidzej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...