Marceliusis Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 chtěl bych vyměnit kapotu na FI. a i RS nárazník přední ale nikde jsem nenašel jak ne to... děkuju za odkazy a i foto s postupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Kapota i nárazník jsou dole za pár minutek Snad pomůže obr. z DP PS: u nárazníku ještě nesmíš zapomenout odstranit plastové nýty a šroubky ve spod a pokud máš systém odstřiků světel tak odpojit hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 [Děkuji pěkně jen - kde mám začít u nárazníku?? Ze stran musim pod podběch kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 u nárazníku začni u podběhů - je tam torx (tuším 20tka)...odšroubuj všechny šroubky z obou podběhů....pak vyndat plastový nýtky a šroubky spod nárazníku (jsou přichyceny k plastovýmu krytu motoru a opět torx)...dál dva šrouby uprostřed nárazníku ve spodních rozích světel....pak už jen stačí nárazník vždy vzít za roh u podběhu a škubnutím směrem k sobě ho vycvaknout z vodících lišt PS: nárazník sundavej a nandavej pokud možno co nejmíň-krát, protože po častym vycvakávání z lišt se odchlipujou očka která zapadají do vodících lišt a nárazník pak začíná "odstávat" PPS: pokud máš ostřiky a mlhovky, tak je nezapomeň odpojit, aby jsi nárazník nerval a neutrhl si kablík - teď už by jsi to měl zvládnou, kdyby něco nešlo písni to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ,,,, tak všechny torx a já nevim co ještě jsou venku ale něco mi to pořád drží, nemám zatim odpojené odstřiky a mlhovky taky ne protože to vypadá že se musí nárazník povitáhnout a pak je odšroubovat. *jak na odstřiky *jak na mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Hele chlape vidim ze bydlime kousek od sebe, tak ten naraznik neni problem a kapota taky nebude nic slozityho, tak bychomse mohli domluvit a nekdy to odmontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 To by bylo fajn ale já to potřebuju sundat ted protože to mám skoro dole ale zas to nechci brát nasilim a vracet nazpět taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ,,,, tak všechny torx a já nevim co ještě jsou venku ale něco mi to pořád drží, nemám zatim odpojené odstřiky a mlhovky taky ne protože to vypadá že se musí nárazník povitáhnout a pak je odšroubovat. *jak na odstřiky *jak na mlhovky mlhovky vypojiš - je tam takovej bajonet...a odstřiky to samý - jen se vypojí (a pokud máš v nádržce na ostřik kapalinu, tak si připrav lepící pásku, abys trubičky ostřikú přichytil tak aby směřovaly vzhůru a nevytekla ti kapalina ) = torxe v podběhu, zespod nárazníku a u světlometů vyšroubuješ...trhneš vždy koncem nárazníku u kola k sobě (obě strany) a nárazník opatrně povytáhneš k sobě (dej si pod něj nějakou starou deku, ať si ho neodřeš)...odpojíš první vklidu mlhovky a pak opatrně hadičky od čerpadýlek ostřiků světel. PS: dej pozor aby jsis neutrhl kabel mlhovek, jináč nic nemůžeš pokazit...a až uvidíš jak jsou mlhovky a ostřiky zapojený, hnedka pochopíš jak je odpojit Nesmíš se toho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.