Publikováno Říjen 28, 200915 r Ahoj, mám problém s víčkem nádrže (na karoserii). Tento kryt by měl jít otevřít jen pomocí tlačítka uvnitř auta, ale mě jde otevřít běžně rukou. Zavřené drží, ale stačí trochu potáhnout a je otevřené. Docela nepříjemné. Nevíte co s tím ? Ten plastový zobáček, který se při stlačení tlačítka pohybuje, vypadá v pořádku. Čím by to mohlo být ? Díky za rady
Říjen 28, 200915 r asi mas zly motorcek otvarania krytu nadrze skus ho vybrat a premazat tu tycku. Motorcek mas na pravej strane pod kobercom. OC1 Sedan.
Říjen 28, 200915 r Autor motorek? když jsem sledoval funkčnost, tak při zmáčknutí tlačítka tyčinka zaleze a vrátí se zpět
Říjen 28, 200915 r šáhni si v kufru pod tapec-myslím je to stejné jak u fabky, a pořádně si ten celej mechanismus upevni !!
Říjen 31, 200915 r Autor tak jsem se díval pod tapec z kufru... je to upěvněné v pořádku .. každopádně z ničeho nic se to rukou již otevřít nedá, zřejmě se to vzpamatovalo zimou
Listopad 1, 200915 r A nebo to neres. Urcite zrovna tobe nekdo vezme vicko z narze. A ani ti nevysaje PHM hadici... Nebo proc je to neprijemny???
Listopad 1, 200915 r Autor je to neprijemny, protoze jsem cely měsíc v polske lodzi... a ceska spz v polske republice neni moc oblibena a je tercem utoku ))) a odstavajici vicko nadrze laka psonske burany ale zatím drží...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.