Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám problém s víčkem nádrže (na karoserii). Tento kryt by měl jít otevřít jen pomocí tlačítka uvnitř auta, ale mě jde otevřít běžně rukou. Zavřené drží, ale stačí trochu potáhnout a je otevřené. Docela nepříjemné. Nevíte co s tím ? Ten plastový zobáček, který se při stlačení tlačítka pohybuje, vypadá v pořádku. Čím by to mohlo být ? Díky za rady :)

asi mas zly motorcek otvarania krytu nadrze skus ho vybrat a premazat tu tycku. Motorcek mas na pravej strane pod kobercom. OC1 Sedan. ;):)

• Autor

motorek? když jsem sledoval funkčnost, tak při zmáčknutí tlačítka tyčinka zaleze a vrátí se zpět

Lenze zalezi kolko milimetrou vyleze von abi zatvoril viecko na 100% :)

• Autor

a kolik mm má cca vylézt ? mohl by jsi to změřit ?:)

šáhni si v kufru pod tapec-myslím je to stejné jak u fabky, a pořádně si ten celej mechanismus upevni !!

• Autor

tak jsem se díval pod tapec z kufru... je to upěvněné v pořádku .. každopádně z ničeho nic se to rukou již otevřít nedá, zřejmě se to vzpamatovalo zimou :)

A nebo to neres. Urcite zrovna tobe nekdo vezme vicko z narze. A ani ti nevysaje PHM hadici... Nebo proc je to neprijemny???

• Autor

je to neprijemny, protoze jsem cely měsíc v polske lodzi... a ceska spz v polske republice neni moc oblibena a je tercem utoku :)))) a odstavajici vicko nadrze laka psonske burany :)

ale zatím drží...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.