HanyZ Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ahoj, mám problém s víčkem nádrže (na karoserii). Tento kryt by měl jít otevřít jen pomocí tlačítka uvnitř auta, ale mě jde otevřít běžně rukou. Zavřené drží, ale stačí trochu potáhnout a je otevřené. Docela nepříjemné. Nevíte co s tím ? Ten plastový zobáček, který se při stlačení tlačítka pohybuje, vypadá v pořádku. Čím by to mohlo být ? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 asi mas zly motorcek otvarania krytu nadrze skus ho vybrat a premazat tu tycku. Motorcek mas na pravej strane pod kobercom. OC1 Sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 motorek? když jsem sledoval funkčnost, tak při zmáčknutí tlačítka tyčinka zaleze a vrátí se zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Lenze zalezi kolko milimetrou vyleze von abi zatvoril viecko na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 a kolik mm má cca vylézt ? mohl by jsi to změřit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 šáhni si v kufru pod tapec-myslím je to stejné jak u fabky, a pořádně si ten celej mechanismus upevni !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 31. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 tak jsem se díval pod tapec z kufru... je to upěvněné v pořádku .. každopádně z ničeho nic se to rukou již otevřít nedá, zřejmě se to vzpamatovalo zimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 A nebo to neres. Urcite zrovna tobe nekdo vezme vicko z narze. A ani ti nevysaje PHM hadici... Nebo proc je to neprijemny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 je to neprijemny, protoze jsem cely měsíc v polske lodzi... a ceska spz v polske republice neni moc oblibena a je tercem utoku ))) a odstavajici vicko nadrze laka psonske burany ale zatím drží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.