Publikováno Říjen 29, 200915 r Tak dnes jsem byl představen mému novému miláčkovi ,kolega ho chtěl nechat ekologicky šešrotovat ,ale po dohodě ho jen nechá dočasně vyřadit z evidence a já si ho na jaře (doufám že to už bude v původním stavu)příhlásit na sebe a tady jsou první fotečky.Prozatím jen venek dovnitř jsem se ještě nedostal on neměl u sebe klíčé .Tak že mě není znám ani rok výroby ani typ to vše až v pondělí a tak nějak vypadá.
Říjen 29, 200915 r Míro, tak doufám že v létě objedeme spolu sezónu veteránků rapíďáka doufam zapijem PS: nové světla made in czechoslovakia mu budou slušet
Říjen 30, 200915 r Autor No každopádně mám radost :) a doufám že to dopadne a ty světla pokud to klapne tak beru .Bade na jaře bych chtěl už na první sraz už RAPIDEM
Říjen 30, 200915 r Míro, rapidek je parádní, je sice na něm ještě hodně práce, ale potom bude . Kdysi jsem si ho moc přál, tak snad jednou taky nějákého seženu. Ale první co bys měl udělat, tak sundat ty hagusy proboha z čeho to je? Made in home ?
Říjen 30, 200915 r Autor Woody neboj půjde vše do původního stavu, už začínam pokukovat po dílech na rapida
Listopad 1, 200915 r Autor Tak že kamarádi ono to klaplo HUBERTEK je už v mojí garáži dostal jsem k němu ještě pravé a levé dveře ,zadní kapotu , kompletní zadní čelo a hlavně ještě pátý hlinik ,a čtyři plecháče .Ale vnitřek je strašně zbědovany ,komplet včetně střechvice a sloupku,ale hlavně sedačky ,zitra vše nafotím a hodim sem nějaké fotky .
Listopad 1, 200915 r míro na sedačky mám supr čalounici na vysočině, dělala za komanču i pro mototechnu potahy, tak to má v ruce a za pár korun já ji dodal jen kostry a jaké mám pěkné sesla v MB karkulce
Listopad 1, 200915 r Autor Bade určitě to nějak uděláme,a určitě je budu potřebovat přečalounit s tím počítej a každopádně dík a pokud jde o ten vyjezd tak určitě na jaře pokud se něco nezadrhne
Listopad 2, 200915 r Autor Tak jak jsem sliboval tak tu je pár fotek,jen jsem to dneska trochu prolezl a ono to neni až tak rezavé . Ta poslední je tak jak vypadá když je Hubert v garáži. :smich: :smich: :smich: Upraveno Listopad 2, 200915 r od Neználek
Listopad 5, 200915 r Autor Dnešního dne začala oprava Huberta ,kompletně cely interiér je venku .Při prohlidce podlahy jsem zjistil že jen strana u řidiče je děravá a u spolujezdece je jen orezlá ale už jsou objednány obě dvě strany ,v zadní časti je znatelné že tam už někdo něco dělal jsou vyvařené lemy a je to tam v pořadku.Sedačky nechám znovu očalounit našel jsem staršího pána který řikal že je autočalouník a že sedačky neni problém a že mi ušije i stropnici dělal to skoro 50 let ,ale jde na operaci s kyčelním kloubem tak do doby než bude fit jsem pořidil sedačky z audi TT ,ale na srazy tam půjdou origo teda jestli to už bude hotovo
Listopad 6, 200915 r Autor Bade máš pravdu ,dnes jsem zase o kousek dál ,začínam brousit a po dohodě s lakýrníkem až na plech a mám co dělat jsou tam tři vrstvy ,původní červená pak fialová a současná černá tak že brousím a brousím.
Listopad 6, 200915 r Pěkná práce Míro , jen takový blbý dotaz, nebylo by to lepší opískovat? U nás v robotě jsou čoboli a dělali ne několika autech spodky - opískovali +nástřik
Listopad 7, 200915 r Autor To pískování jsem konzultoval s Raztym a on zase s člověkem který to dělá ,on tvrdil že se to bude deformovat .
Listopad 8, 200915 r pískovat bych nechal asi odstrojenoou karoserii, plechy by to asi nerozchodily..... já nechaval pískovat plecháče po XY vrstvách barvy a nemohli to dostat dolů, tak tomu dali céres a je na nich vidět, že jsou "podobané" od toho písku či co to je... ale muj obor to není, takl to třeba i jde bez zkurvení )
Listopad 8, 200915 r Míro a že ty to nechceš lakovat, ale necháš to oreznout komplet a v létě hurá s RAT na sraz )
Listopad 8, 200915 r Je-li libo motivace? Kamarádův Rapid http://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-rapid...ch-weltmeister/
Listopad 8, 200915 r Autor Je-li libo motivace? Kamarádův Rapidhttp://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-rapid...ch-weltmeister/ To je super asi mě to taky všechno čeká ,ale to se ukáže až to vše obrousím.
Listopad 9, 200915 r Autor Míro a že ty to nechceš lakovat, ale necháš to oreznout komplet a v létě hurá s RAT na sraz )Bade tak teť jsi mě ranil ja jsem měl dojem že mě už trošku znáš .
Listopad 9, 200915 r Autor Tome nic nového se nedělo zháněl jsem díly ,ale zítra jdu zase na to ,a jinak neměl (nemáš) náhodou narozky pokud ano tak vše nej a na besídce to proberem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.