Neználek Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak dnes jsem byl představen mému novému miláčkovi ,kolega ho chtěl nechat ekologicky šešrotovat ,ale po dohodě ho jen nechá dočasně vyřadit z evidence a já si ho na jaře (doufám že to už bude v původním stavu)příhlásit na sebe a tady jsou první fotečky.Prozatím jen venek dovnitř jsem se ještě nedostal on neměl u sebe klíčé .Tak že mě není znám ani rok výroby ani typ to vše až v pondělí a tak nějak vypadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Míro, tak doufám že v létě objedeme spolu sezónu veteránků rapíďáka doufam zapijem PS: nové světla made in czechoslovakia mu budou slušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Supr, zase jedna zachráněná škůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 No každopádně mám radost :) a doufám že to dopadne a ty světla pokud to klapne tak beru .Bade na jaře bych chtěl už na první sraz už RAPIDEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Míro, rapidek je parádní, je sice na něm ještě hodně práce, ale potom bude . Kdysi jsem si ho moc přál, tak snad jednou taky nějákého seženu. Ale první co bys měl udělat, tak sundat ty hagusy proboha z čeho to je? Made in home ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Woody neboj půjde vše do původního stavu, už začínam pokukovat po dílech na rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Tak že kamarádi ono to klaplo HUBERTEK je už v mojí garáži dostal jsem k němu ještě pravé a levé dveře ,zadní kapotu , kompletní zadní čelo a hlavně ještě pátý hlinik ,a čtyři plecháče .Ale vnitřek je strašně zbědovany ,komplet včetně střechvice a sloupku,ale hlavně sedačky ,zitra vše nafotím a hodim sem nějaké fotky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 míro na sedačky mám supr čalounici na vysočině, dělala za komanču i pro mototechnu potahy, tak to má v ruce a za pár korun já ji dodal jen kostry a jaké mám pěkné sesla v MB karkulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 jiank gratulace k vozítku kdy vyjedem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Bade určitě to nějak uděláme,a určitě je budu potřebovat přečalounit s tím počítej a každopádně dík a pokud jde o ten vyjezd tak určitě na jaře pokud se něco nezadrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) Tak jak jsem sliboval tak tu je pár fotek,jen jsem to dneska trochu prolezl a ono to neni až tak rezavé . Ta poslední je tak jak vypadá když je Hubert v garáži. :smich: :smich: :smich: Editováno: 2. Listopad 2009, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Dnešního dne začala oprava Huberta ,kompletně cely interiér je venku .Při prohlidce podlahy jsem zjistil že jen strana u řidiče je děravá a u spolujezdece je jen orezlá ale už jsou objednány obě dvě strany ,v zadní časti je znatelné že tam už někdo něco dělal jsou vyvařené lemy a je to tam v pořadku.Sedačky nechám znovu očalounit našel jsem staršího pána který řikal že je autočalouník a že sedačky neni problém a že mi ušije i stropnici dělal to skoro 50 let ,ale jde na operaci s kyčelním kloubem tak do doby než bude fit jsem pořidil sedačky z audi TT ,ale na srazy tam půjdou origo teda jestli to už bude hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ááááá už je v tom až po uši :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Bade máš pravdu ,dnes jsem zase o kousek dál ,začínam brousit a po dohodě s lakýrníkem až na plech a mám co dělat jsou tam tři vrstvy ,původní červená pak fialová a současná černá tak že brousím a brousím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Pěkná práce Míro , jen takový blbý dotaz, nebylo by to lepší opískovat? U nás v robotě jsou čoboli a dělali ne několika autech spodky - opískovali +nástřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 To pískování jsem konzultoval s Raztym a on zase s člověkem který to dělá ,on tvrdil že se to bude deformovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 No tak se tam přeci dá štělovat tlak, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 pískovat bych nechal asi odstrojenoou karoserii, plechy by to asi nerozchodily..... já nechaval pískovat plecháče po XY vrstvách barvy a nemohli to dostat dolů, tak tomu dali céres a je na nich vidět, že jsou "podobané" od toho písku či co to je... ale muj obor to není, takl to třeba i jde bez zkurvení ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Míro a že ty to nechceš lakovat, ale necháš to oreznout komplet a v létě hurá s RAT na sraz ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Je-li libo motivace? Kamarádův Rapid http://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-rapid...ch-weltmeister/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Je-li libo motivace? Kamarádův Rapidhttp://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-rapid...ch-weltmeister/ To je super asi mě to taky všechno čeká ,ale to se ukáže až to vše obrousím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Míro a že ty to nechceš lakovat, ale necháš to oreznout komplet a v létě hurá s RAT na sraz )Bade tak teť jsi mě ranil ja jsem měl dojem že mě už trošku znáš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Míro, tak šup sem s novejma fotkama Napjatě to tu hltám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tome nic nového se nedělo zháněl jsem díly ,ale zítra jdu zase na to ,a jinak neměl (nemáš) náhodou narozky pokud ano tak vše nej a na besídce to proberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 e-e já být až únor ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.