miro84 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Poraďte mi kde najdu nějakou stránku, kde mají střešní okna na felicii. Ne, že mi sem někdo napíše VELUX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 www.skoda-auto.cz, v roletovém menu Servis a příslušenství, pak oroginální příslušenství. Nenajdeš tam sice odklik na Felicii, asi je pro ně, prevíty, už moc stará, ale když se mrkneš do sekce Fabia, vnější výbava, tak tam najdeš 2 stř. okna. To levnější z nich, cena 4215,- kačenek ( + montáž samo sebou) je origo na Feldu, později ho homologovali i na Fabču. To druhé, dražší už by mělo být jen na Fabču No a obě mají v každém škoda servisu, tuším že to levnější, které používají ještě z dob Felicií, má ve Škodovce obch.označení Topstar. Hezké pokoukání do nebe, já jsem také vyznavačem této "libůstky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Ahoj všem, kroupa svině mi v létě rozbila střešní okno na feldě, nevíte o nějakém? Netušil jsem, že bude problém to sehnat, objel jsem už několik vrakáčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Okno mám. Autobazar Dobříš, kdyby někdo potřeboval. Měl jich tam dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.