Publikováno Duben 18, 200619 r Poraďte mi kde najdu nějakou stránku, kde mají střešní okna na felicii. Ne, že mi sem někdo napíše VELUX.
Duben 30, 200619 r www.skoda-auto.cz, v roletovém menu Servis a příslušenství, pak oroginální příslušenství. Nenajdeš tam sice odklik na Felicii, asi je pro ně, prevíty, už moc stará, ale když se mrkneš do sekce Fabia, vnější výbava, tak tam najdeš 2 stř. okna. To levnější z nich, cena 4215,- kačenek ( + montáž samo sebou) je origo na Feldu, později ho homologovali i na Fabču. To druhé, dražší už by mělo být jen na Fabču No a obě mají v každém škoda servisu, tuším že to levnější, které používají ještě z dob Felicií, má ve Škodovce obch.označení Topstar. Hezké pokoukání do nebe, já jsem také vyznavačem této "libůstky"
Říjen 11, 20168 r Ahoj všem, kroupa svině mi v létě rozbila střešní okno na feldě, nevíte o nějakém? Netušil jsem, že bude problém to sehnat, objel jsem už několik vrakáčů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.