Panel250 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Zdarec vsem... nesetkal jste se nekdo s tim, ze po nastartovani dvojkove Octavie (1.9 77kw rv 06) se najednou zacnou ozyvat neprijemne zvuky, ktere s narustajicimi otackami znatelne vzrustaji (zvuky nejsou "kovove"), zni to jako prasklina, netesnost na sani, intercooleru... neni to zadne syceni, ale pulzace. kdyz oddelam sani u vzduch. filtru, tlaci nejaka sila vzduch i ven. proste to pulsuje. nasaje a vzapeti to zase vzduch tlaci neco ven. motor bezi pravidelne, ale hlucne...kdyz sani zacpu, tak se zacne tlakovat a nadouvat hadice sani, ktera vede od skrtici klapky. uvitam jakoukoliv radu, jeste jsem se s touhle zavadou nesetkal. diky za kazdy typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan 1 Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 Zdravím,četl jsem tvůj problém s pulzací do sání.Vyřešil jsi to nějak???????? Mám stejný problém. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.