Přejít na obsah

NAVIGACE OD EUROTELU

Kony

Doporučené příspěvky

Ten WAYFINDER jsem mel v mobilu kdyz Eurotel jeste nevedel ze neco bude takovyho nabizet, nebylo to spatny.

Pro mne je problem s horsim prijmem signalu, tam kde jeszdim je hlavne Paegas.

Display je mini mini, ale jako nouzovka se da, musis k tomu mit BT GPS mys, ale nejak nevim proc je k tomu ten Eurotel, kdyz to jde v pohode i bez neho.

Vse si najd sveho kupce. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi tak navigace od Eurotelu - no ať se bude snažit kdokoli z operátorů bude to silně o ničem a docela si dokážu představit,že to bude víc nefungovat než fungovat - jako klasická navigačka třeba s PDA nebo pevná bude pořád na tom podstatně líp, navíc pokud budou využívat k urování pozice GSM signál, tak to bude hodně nepřesný - soudím tak dle recenze která už napsaná byla - spíš bych tompovažoval jako výkřik do tmy.

Odkaz ke komentáři

navíc pokud budou využívat k urování pozice GSM signál, tak to bude hodně nepřesný - soudím tak dle recenze která už napsaná byla - spíš bych tompovažoval jako výkřik do tmy.

Ale Eurotel používá gps akorát přes gsm stahuješ data (mapy) apod.

Odkaz ke komentáři

On to BORG spatne napsal.

Pouzivas vlastni GPS BT mys, ale cestu a celou navigaci provadis pres GPRS nebo EDGE, coz je prave ten problem s vytizenosti site, silou signalu a vubec jeho pritomnosti. Vem si napriklad cestovat Brnem kdyz je veletrh INVEX tak se asi daleko nedostanes, ale jak se rika je to lepsi nez dratem do oka :)

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

já mám HTC disire nebo tak :) na stáhl jsem si aplikaci navigon na warezu " mam mapy celého světa :palec2: (75 %) :kuk: a internet za 125 kč za měsíc takže dávám za 1 lepší jsem neměl vyhledá i kina benziny vlakové spojení kavárny pizzerie prostě very gut :palec2:

Editováno: , autor: maniak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...