Kony Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mám Nokii 6680 a chtěl bych vědět co říkáte na navigaci od eurotelu, pokud už ji někdo máte podělte se o dojmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Asi jsi to četl , ale pro ostatní http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=112327 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mam TomToma mobile v Nokii N70 a jako tu nejnuznejsi zachranu by se to brat dalo, ale pak mam TomToma v PDA s integrovanou GPS ASUS a neni co resit, kam se hrabe pevna co je ve Skodarnach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 (editace) A co to má společného s navigací od eurotelu? Editováno: 22. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ten WAYFINDER jsem mel v mobilu kdyz Eurotel jeste nevedel ze neco bude takovyho nabizet, nebylo to spatny. Pro mne je problem s horsim prijmem signalu, tam kde jeszdim je hlavne Paegas. Display je mini mini, ale jako nouzovka se da, musis k tomu mit BT GPS mys, ale nejak nevim proc je k tomu ten Eurotel, kdyz to jde v pohode i bez neho. Vse si najd sveho kupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 (editace) Wayfinder potřebuje pro provoz být stále připojen přes GPRS a to stojí prachy, ale Eurotel nabízí přenos dat zadarmo! Editováno: 22. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ano a prave proto pisi, ze bych mel problemy, ja nemam se signalem ET dobre zkusenosti, ale nekomu muze vyhovovat, ale stale bude omazeni ten zadnej display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 asi tak navigace od Eurotelu - no ať se bude snažit kdokoli z operátorů bude to silně o ničem a docela si dokážu představit,že to bude víc nefungovat než fungovat - jako klasická navigačka třeba s PDA nebo pevná bude pořád na tom podstatně líp, navíc pokud budou využívat k urování pozice GSM signál, tak to bude hodně nepřesný - soudím tak dle recenze která už napsaná byla - spíš bych tompovažoval jako výkřik do tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 navíc pokud budou využívat k urování pozice GSM signál, tak to bude hodně nepřesný - soudím tak dle recenze která už napsaná byla - spíš bych tompovažoval jako výkřik do tmy. Ale Eurotel používá gps akorát přes gsm stahuješ data (mapy) apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 On to BORG spatne napsal. Pouzivas vlastni GPS BT mys, ale cestu a celou navigaci provadis pres GPRS nebo EDGE, coz je prave ten problem s vytizenosti site, silou signalu a vubec jeho pritomnosti. Vem si napriklad cestovat Brnem kdyz je veletrh INVEX tak se asi daleko nedostanes, ale jak se rika je to lepsi nez dratem do oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 (editace) já mám HTC disire nebo tak na stáhl jsem si aplikaci navigon na warezu " mam mapy celého světa (75 %) a internet za 125 kč za měsíc takže dávám za 1 lepší jsem neměl vyhledá i kina benziny vlakové spojení kavárny pizzerie prostě very gut Editováno: 21. Květen 2011, autor: maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.