vohnout Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) zdarec,cim povolim stredovou matku na naboji predniho kola,koukal jsem ze je tam jeste nejaka plastova krytky nebo coooo a v ni dira na hoooodne velkej imbus.diiiik.Mozna ze jsem na to blbe cucel,tak me nekamenujte haha Editováno: 1. Listopad 2009, autor: vohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 nevi nekdy cislo toho imbusu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Maš tu staru plechvu či velku ktora ma po vonkajšom obvode viachran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak je to asi ta stara,po okraji nema nic jen ve strede na imbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Imbus 19mm. Potom tam daj ten silnejši na 36-ku kluč. Ten stary sa asi poškodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ta matica je plechová a aby sa nepovolila má do protismeru dve také packy tie sa pri povolení klúčom odlomia alebo zohnú, treba dať novú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kdyz chci tu matku jen dotahnout trochu tak ji neposkodim ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 a proč ji chceč dotahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 protoze jsem cetl,ze se tyhle matky povolujou tak jsem to zkousel vis????neposkodim ji teda kdyz jsem ji zkousel pritahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ne, při tom by se nemělo nic stát. Ty packy jsou protisměrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 dobra diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ked daš doli tu maticu tak zatlač tu poloosu a namaž trochu tie dražky. Zvykne sa to zapiecť korozioo. (ak sa ti to ešte pohne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.