ondrej Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Nevite nekdo jestli je mozne do OII dodatecne domontovat multifunkcni volat a jestli se da nekde rozumne sehnat a za kolik? A pripadne i namontovat... Mam radio Stream. Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 no, uz sme to tu riesili, myslim, ze vo vlakne tykajucom sa tempomatu, ale nie som si isty. treba si zistit ci riadiaca jednotka pod volantom ti multifunkcny volant podporuje, ked nie tak ju treba vymenit. a multifunkcny volant sa da zohnat aj tu na stranke v bazare, sleduj to, obcas sa tam nejaky vyskytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 dal bych ruku do ohne za to, ze to vymenit jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 iste. podla mna vsetko ide dorobit len otazka je kde to zohnat, na kolko ta cela sranda vyjde, kto ti to spravi a kolko casu tomu musis venovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Presne tak. Zohnať volant s jeho elektronikou, tlačidlá (všetko dosť finančne náročné záležitosti) a vymeniť podvolantovú jednotku a doplniť špirálu na napojenie volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Naivně jsem si myslel, že to nebude žádný problém.Kontaktoval jsem pár lidiček, ale nikdo do toho nechce jít.Kdyby se někdo našel, kdo by zjistil z nějakého katalogu(ETKA) , co je k tomu zapotřebí, tak bych si to posehnal a pustil se do toho. Volant mám namontovanej,ale čudlíky mi nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Nedali by se sehnat přímo čísla dílů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Mrkni tady: http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jestli máš Multifunkční volant namontovaný se vším (kabeláž uvnitř volantu) pak ti stačí pouze vyměnit jednutku pod "parohama" (přepínače blinkrů a stěračů) a nakódovat pomocí VASe. To by mělo stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) Uz by tady konecne nejaky skodovak mel napsat jak jsou na tom s tim trojramennym multikulti volantem, ja na nej cekam Editováno: 9. Listopad 2006, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 to ja se modlim, aby ho nikdy neudelali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 podle mých dnešních info se zatím nedělá....a není ani datum, kdy by se měl začít dělat....tak přemýšlím...z Golfu by tam nesedl? Slepici bych přehodil el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 to ja se modlim, aby ho nikdy neudelali Duvod???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 na sportovní volant tlacitka nepatří. to je prznění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 na sportovní volant tlacitka nepatří. to je prznění Ale no, tak ja to vnimam spise jako vychytavku nez jako przneni a obcas se mne nelibi sundavat oci z cesty smerem k radiu, proto ten multikulti volant chci a fakt budu vzteklej az ho vymenim a oni vydaji triramenny multikulty. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 kdyz jsem tady vycet, ze na volantu ovladas vicemene jenom radio, tak jeho vyznam proste nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 kdyz jsem tady vycet, ze na volantu ovladas vicemene jenom radio, tak jeho vyznam proste nechapu Ono na tom volantu u skodovky jde ovladat i neco jineho??? Pokud na tom reaguje i HF, tak to je super... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 prave, že podle všeho jenom radio a kdyz mas HF tak asi HF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 prave, že podle všeho jenom radio a kdyz mas HF tak asi HF... Zcela urcite i hf, a kdyz mas origo skoda hf s hlasovym ovladanim tak si tlacitkem mikrofonu muzes povidat i s tou roztomilou zenskou (Číslo prosím. Prosím?) Jsou dva druhy mf volantu jeden pro hf druhy bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 prave, že podle všeho jenom radio a kdyz mas HF tak asi HF... Zcela urcite i hf, a kdyz mas origo skoda hf s hlasovym ovladanim tak si tlacitkem mikrofonu muzes povidat i s tou roztomilou zenskou (Číslo prosím. Prosím?) Jsou dva druhy mf volantu jeden pro hf druhy bez. neco mi uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 To nevím, ale je to tak, volanty jsou dva, jeden pouze pro audio, druhý pro audio telefon, tam se pak dá ovládat telefon třeba pomocí hlasového ovládání ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 hlasove ovladana jsem u telefonu zkousel jen jednou a to jenom abych vyzkousel, jestli to funguje. prisel jsem si pritom jako totalni dement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Mě se líbí ... Asi je to otázka názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 myslel jsem ovladani treba primo na ulici, s hlasovym ovladanim v aute nemam zkusenosti, ale abych sel po ulici a rikal mobilu, koho chci zavolat, to opravdu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Pozri sa, ako vyzerajú trojramenné športové volanty potiahnuté kožou a osadenétlačidlami alebo aj valčekmi. Audi alebo BMW to považuje za možné a normálne. Ja napríklad mám športový volant a vďaka absencii tlačidiel na volante niektoré funkcie HF neviem využívať vôbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.