anarkii Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 (editace) Ferda25: Díky Pak teda ještě jeden (možná) problém kablík jsem objednal tento: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=182 (č. dílu 3T0 971 584) Ale na tom co mi přišel (vypadá stejně jako ten co je na tom skodateile na obrázku) je toto číslo: 4F0 972 571 B Mám problém ? Editováno: 30. Duben 2013, autor: anarkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 To je číslo konektoru, ale pokud jsi koupil tam kde píšeš je to určitě OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatysMatys1 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Zdar chlapaci, mam jeden skromny dotaz, OII, 2009 FL , original columbus a MF, ale nejde to leve rolovaci tlacitko na hlasitost, pouze zmacknout a to vykrikne ta divna pani, ze neni aktivovan telefon, coz me moc nezajima kdyz chci ztlumit radio, diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 zřejmě špatné kodování, nepřehrával někdo software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatysMatys1 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 No to vubec netusim, na te predFL nesla celastrana po prehrati softu a tady pisnicky preskakovat jdou takze jsem to na soft moc nehazel, ale jdou tam SDHC karty takze prehranej asi bude, myslis, ze to zvladnu vagem nakodovat sam? Nerad bych neco posral, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 že tam jdou sdhc karty neznamená že tam je správný firmware.... může to být jenom kodováním, nebo i softem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatysMatys1 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak jsem tam nahral novejsi verzi a maka to super, dikes. Jeste bych mel dotaz ohledne HF, nepripoji mi Iphone s ios6, bt mam toto: 5n0 035 730b, nevis proc to nemaka? Je to tim, ze Iphone neumi vzdaleny pristup k sim karte? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ano je to tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugod Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) Zdravim, bude HF 1Z0 035 729 A fungovat s predface MF volantem a Amundsenem? Predem diky Editováno: 6. Květen 2013, autor: hugod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugod Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Diky za odpoved. Tzn. na Amundsenu by to i zobrazovalo, ale nepojede to s tim predface MF volantem? Kdybych tedy chtel i ten volant, tak jedine 1Z0 035 729 nebo 729 B ? Editováno: 7. Květen 2013, autor: hugod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 taky záleží jestli je v Amundsenu novější FW který podporuje ovládání telefonu.. pokud máš starší fw nebude ukazovat ovládání na volantu ani na maxidotu.. půjde pouze zvuk bez jakékoli možnosti ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anarkii Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Takže volant vyměněn, všechno funguje jak má, podvolantovka byla už dokonce nakódovaná, takže se s tím už nic dělat nemuselo, paráda, hnedka je ten interiér hezčí Takže ještě jednou díky ferdovi25 za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 vypada hodne luxusne ... at slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anarkii Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 ahoj, koukal jsem na tvuj prispevek ohledne MF volantu, rad bych se zeptal, je jednoduche to vymenit a nakodovat ? A jaky jsi mel predtim volant ? Pasuje airbag modul z 4 rameneho do 3 ? Diky Odpovím sem, jestli neva Ať si to může přečíst každej, kdo případně bude řešit ten samej problém. Nic složitýho na tom není... Tady je pěknej návod, sice na VW, ale u Oktávky je to stejný... http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2938601-DIY-Multi-Function-Steering-Wheel-Retrofit Airbag pasuje, je úplně stejnej jako v tom klasickým 4ramenu co sem měl původně. Do kódování sem neměl v úmyslu se pouštět, ale měl sem to domluvený za dvě stovky, takže to asi bude otázka pár minut. Kdyžtak je to popsaný i v tom návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugod Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ok, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado777 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 podvolantovka CF pojde spojazdnit multifunkcny volant Octavia 2008/12 face?..dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 pokud vis, jakou mas jednotku, proc nekuknes na internet ? "1K0-953-549-CF supports cruise control, trip computer, multifunction steering wheel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Zdar, Nezkusil uz nekdo dat do 2 octy volant z 3ky. Moc se dle myho povedl, mam moznost ho koupit, ale nevim zda to vubec pujde nasadit a hlavne m.f. jestli je to mozny, ci nemozny rozchodit. Jen se ptam, snad uz to nekoho taky napadlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) uživatel ferda25 to rozchodil Editováno: 9. Červenec 2013, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Diky, to jsem potreboval vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby77 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 (editace) A Editováno: 17. leden 2014, autor: Boby77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Ahoj chlapi, potřeboval bych od vás taky radu ohledně MF volantu. Mám O2 rok 2008 před faceliftem, chtěl bych dodělat MF volant ale nevím jakou podvolantovku shánět. Nemám maxidot a rádio mám stream. Volant chci klasickej čtyřramennej. Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 S prestudovanim temy sisi moc namahy nedal. Hightline riadiacky podporuju aj MF volant http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Téma jsem pročetl, ale přijde mi že každý má se zapojením specifický problém, proto jsem se rozhodl zeptat přímo. Děkuju za odkaz, ale uplně moudrej z toho nejsem. Zjistil jsem, že mám midline jednotku a pochopil, že bych měl shánět highline. Uplně jasný mi není která by to měla být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.