Kevvin Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 čau, má někdo zkušenost. Na mé 1,8T mi ted při teplotách kolem nuly při rozjezdu (studenej motor) na nižší otáčky přestane jet a otáčky spadnou na 500 a pomůže jen znovu nastartovat a rozjezd na vyšší otáčky. nezná někdo příčinu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferda. Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ahoj Kevvin, mám stejný motor a stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 čau, má někdo zkušenost. Na mé 1,8T mi ted při teplotách kolem nuly při rozjezdu (studenej motor) na nižší otáčky přestane jet a otáčky spadnou na 500 a pomůže jen znovu nastartovat a rozjezd na vyšší otáčky. nezná někdo příčinu? Díky Nereagujú tie otáčky náhodou na vymáčknutý spojkový pedál. Skús to vyskúšať naštartuj motor, za studena, vyhod rýchlosť a skús vymáčknuť spojku bez toho aby si zaradil 1. Ak budú otáčky nestabilné a budú reagovať a zošlapnutie spojky, tak si len vymen spínač spojky, ktorý je hned nad samotným pedál. A všetko bude OK Ak to nieje tým spínačom tak potom neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ... tak vymáčknutá spojka nemá na otáčky vliv. stáe nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferda. Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 To je blbost s tou spojkou, dělá to klesnou-li teploty kolem nuly, dělalo mi to loni a letos to začalo zas. Za měsíc jedu na garančku, tak s zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ostatní stále neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Blbost neblbosť, vlastná skúsenosť. Na kámošovom aute vymáčkol spojku a auto scíplo. Po výmene spínača spojky šlapalo ako z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Mrkněte sem! Mám podobný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.