Chudej student Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Nasel sem to na netu..ceho sou nemci schopni..tady v CR to stavi kamos tak sem na to zvedavej:))) http://www.superb-combi.de/umbau/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ty kraso, to jsou dobry blazni! Ale bude to hustota na druhou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Na začátku je tam nějakej varburg.To jako udělali z varburga Superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Aha už to vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Škoda že tam nejsou fotky interiéru. By mně zajímalo jak sladily ten předek Suberbu a zadek Passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jsou tam bež na hlavní stranu a najdeš je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Dyt Supebecko je skoro identicky jako Passat 3B a 3BG respektive B5 a B5 Facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 No neni to zly,ale je to v podstate Pasik s predkem ze Supa...Ja osobne bych si pod pojmem Superb Combi predstavoval Superba s predelanym zadkem.Neco ve stylu MB E classe v kombiku...Takovej peknej kulatejsi ten zadek....Ale jinak se mi tam mooooc libi ten volant,jak je tvarovanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 No neni to zly,ale je to v podstate Pasik s predkem ze Supa...Ja osobne bych si pod pojmem Superb Combi predstavoval Superba s predelanym zadkem.Neco ve stylu MB E classe v kombiku...Takovej peknej kulatejsi ten zadek....Ale jinak se mi tam mooooc libi ten volant,jak je tvarovanej... Volant z Golfa IV R32...minulej tejden mi prosel jeden pod rukama...lepsi volant neznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 je to příšerná bouchačina... jen na palubce je vidět, že je spodek z passata a vršek ze supa!! a ten zadek se k tomu kapku nehodí... hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 pasat s předkem superba tragédie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 No neni to zly,ale je to v podstate Pasik s predkem ze Supa...Ja osobne bych si pod pojmem Superb Combi predstavoval Superba s predelanym zadkem.Neco ve stylu MB E classe v kombiku...Takovej peknej kulatejsi ten zadek....Ale jinak se mi tam mooooc libi ten volant,jak je tvarovanej... Volant z Golfa IV R32...minulej tejden mi prosel jeden pod rukama...lepsi volant neznam... Ze jo?!Ja sem si myslel,ze to bude z R32,nebo neceho tomu podobnyho... Vypada genialne!K tomu by mi snad ty ruce prirostly.. Ale RS volant taky dobre padne do ruky dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 20. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 No neni to zly,ale je to v podstate Pasik s predkem ze Supa...Ja osobne bych si pod pojmem Superb Combi predstavoval Superba s predelanym zadkem.Neco ve stylu MB E classe v kombiku...Takovej peknej kulatejsi ten zadek....Ale jinak se mi tam mooooc libi ten volant,jak je tvarovanej... Volant z Golfa IV R32...minulej tejden mi prosel jeden pod rukama...lepsi volant neznam... Ze jo?!Ja sem si myslel,ze to bude z R32,nebo neceho tomu podobnyho... Vypada genialne!K tomu by mi snad ty ruce prirostly.. Ale RS volant taky dobre padne do ruky dobre... Z ORS II co mam ja celkem ano..pac ma taky ty gripy..ale normalni triramenko nic moc..ale ani ten co mam ja se neda rovnat s tim R32..je mnohem tlustsi a rizeni s nim je radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 No neni to zly,ale je to v podstate Pasik s predkem ze Supa...Ja osobne bych si pod pojmem Superb Combi predstavoval Superba s predelanym zadkem.Neco ve stylu MB E classe v kombiku...Takovej peknej kulatejsi ten zadek....Ale jinak se mi tam mooooc libi ten volant,jak je tvarovanej... Volant z Golfa IV R32...minulej tejden mi prosel jeden pod rukama...lepsi volant neznam... Ze jo?!Ja sem si myslel,ze to bude z R32,nebo neceho tomu podobnyho... Vypada genialne!K tomu by mi snad ty ruce prirostly.. Ale RS volant taky dobre padne do ruky dobre... Z ORS II co mam ja celkem ano..pac ma taky ty gripy..ale normalni triramenko nic moc..ale ani ten co mam ja se neda rovnat s tim R32..je mnohem tlustsi a rizeni s nim je radost To verim,ten z ORS II jsem este v ruce nemel..Bohuzel nebo spis sem s nim neridil.. Ale zase na druhou stranu normalni RS trirameno je furt lepsi,nez ten klasickej Fabiackej... Jinak Ty mas vubec libovou karu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Nejlepší volant s jakým jsem měl v poslední době tu čest byl v BMW 130i s M-packetem, těžko si představit něco lepšího. Shodou okolností v současném čísle SM je test stejného auta a o tom volantu (teď si přesně nepamatuju jak to formulovali) píšou, že je to jeden z nejlepších volantů v současné automobilové produkci. Jinak k tématu, mě se tenhle kříženec moc nelíbí, jak už tu bylo řečeno ty dvě auta k sobě designově nepasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 To vis,ze k sobe tyhle auta moc nepasujou.Ten hranatejsi zadek k tomu oblymu predku nejak nejde... jinak neco podobnyho napsali par v Carautu par cisel zpaky o volantu v novy RS4...Jinak ja myslim,ze je spousta dobrejch volantu,jak maji Lamba,Porsche apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 ..Jinak ja myslim,ze je spousta dobrejch volantu,jak maji Lamba,Porsche apod... To máš určitě pravdu, jenomže Lambo ani Porsche mi zatím nikdo nepůjčil, takže nemám konkrétní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Hukot... Bohuzel musim konstatovat to co ostatni - klasickej zadek z pasika se k tomu predku vubec nehodi... jinak ale popis nadhernej - dostal me ten rozpis materialu.. do posledniho sroubku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 ..Jinak ja myslim,ze je spousta dobrejch volantu,jak maji Lamba,Porsche apod... To máš určitě pravdu, jenomže Lambo ani Porsche mi zatím nikdo nepůjčil, takže nemám konkrétní zkušenosti. No to me bohuzel taky nikdo ne... Ale kdyby neco,dam vedet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 ..Jinak ja myslim,ze je spousta dobrejch volantu,jak maji Lamba,Porsche apod... To máš určitě pravdu, jenomže Lambo ani Porsche mi zatím nikdo nepůjčil, takže nemám konkrétní zkušenosti. No to me bohuzel taky nikdo ne... Ale kdyby neco,dam vedet!!! To jsem byl ja preci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tak to je hukot! !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Práce pěkná....je to originální, ale výsledek moc pěkný není......Je tam prostě znát rozdíl ročníků...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmiOasel Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 HIV ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 No není špatný. Ale asi se dosud nevyráběl z důvodu konkurence Passatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 je to příšerná bouchačina... jen na palubce je vidět, že je spodek z passata a vršek ze supa!! a ten zadek se k tomu kapku nehodí... hrůza Hlavně, že superb a passat mají vrchní díl uplně identickej že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.