dan75 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 bude asi jednodusi tohle ne http://www.autocalounictvi-cl.cz/2-autosedacky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Byl by někdo schopný a ochotný vyrobit to na O1? Na kolik by to vyšlo? Doma nemám podmínky, abych si to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antikor Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Zdravim! Som tu novy, a tato tema ma v podstate inspirovala nahodit sedacky z O2 do mojej combi O1...fotky prerabky pridam pripadne neskor, chcem sa len spytat ci niekto riesil uchytenie tych bocnych casti zadnych sedaciek, zatial ich tam mam len polozene a neviem ako ich uchytit. Diky za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 a jak se s těmi sedačkami posouvá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Uplne normalne jako u OII je tak klasicky posuv na dvou lizinach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasVep Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Zdravím kluci..... Chci vám moc poděkovat protože díky tomuhle forumu mám konečně pořádné sedačky v autě... Zvolil sem vrtací verzi. U kováře mě vyrobení bez vrtání stálo 500,- obě. Potom na strojní vrtačce udělal dírky a je to paráda... revoluční řešení. Ale už těď vím že bych to řešil jinak.. líp protože sedačka je nakloněná dozadu.. docela víš než původní a do předu už taky moc nejde.. na obrázku je maximum... ale jinak super... Je někde návod na zadní sedačky nebo mohl by to pls někdo nafotit? byl bych moc vděčny za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Staci vypodlozit a mas to dobry ja to uz taky musel vypodlozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasVep Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Prave to nakloneni je v poradku lepe se sedi.. Ale ted kdybych to vyrabel podruhe tak bych udelal nepravidelne H z pasoviny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasVep Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Panove pokusil se nekdo napojit vyhrev sedacek ? Muzete mi nekdo poradit jak to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selinget Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Zdravim chci dat zadni sedacky z OII do OI,muzete mi poradit co je potreba upravit? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Pánové nějaké detailnější foto a popis na co kde si dát pozor a radu jak udělat zadní opěradlo? Přední sedačky a zadní podsedak je jednoduché.. Ale zadní opěradlo? Mám v hlavě svůj návrh ale rád se podívám i na vaše řešení nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borisko1993 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 zdravim kto mi vie zohnať tie veci co su mi na prerabku nutne lebo mam doma už z 2 sedačky len neviem ako to mam spraviť aj zaplaťim dakujem moc kontaktujte ma na boris pšenko na fb.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Vše si na předělání vyrobis doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 ahoj,a nahodou nejaky navod na prepinovani air bag a vyhrev by nekdo prosim nedal?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.