Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Byl by někdo schopný a ochotný vyrobit to na O1? Na kolik by to vyšlo?

Doma nemám podmínky, abych si to udělal.

• 2 týdny později...

Zdravim! Som tu novy, a tato tema ma v podstate inspirovala nahodit sedacky z O2 do mojej combi O1...fotky prerabky pridam pripadne neskor, chcem sa len spytat ci niekto riesil uchytenie tych bocnych casti zadnych sedaciek, zatial ich tam mam len polozene a neviem ako ich uchytit. Diky za rady:)

• 4 týdny později...

a jak se s těmi sedačkami posouvá??

Uplne normalne jako  u OII je tak klasicky posuv na dvou lizinach.

• 5 měsíců později...

Zdravím kluci..... Chci vám moc poděkovat protože díky tomuhle forumu mám konečně pořádné sedačky v autě...

Zvolil sem vrtací verzi. U kováře mě vyrobení bez vrtání stálo 500,- obě. Potom na strojní vrtačce udělal dírky a je to paráda... revoluční řešení.

Ale už těď vím že bych to řešil jinak.. líp :) protože sedačka je nakloněná dozadu.. docela víš než původní a do předu už taky moc nejde.. na obrázku je maximum... 

ale jinak super... 

Je někde návod na zadní sedačky nebo mohl by to pls někdo nafotit? byl bych moc vděčny za to.

post-89752-0-75696700-1408010714_thumb.j

post-89752-0-96525300-1408010721_thumb.j

post-89752-0-61628200-1408010728_thumb.j

post-89752-0-17463600-1408010740_thumb.j

Staci vypodlozit a mas to dobry :) ja to uz taky musel vypodlozit :) 

Prave to nakloneni je v poradku :) lepe se sedi.. Ale ted kdybych to vyrabel podruhe tak bych udelal nepravidelne H z pasoviny ...

Panove pokusil se nekdo napojit vyhrev sedacek ? Muzete mi nekdo poradit jak to udelat?

• 1 rok později...

Zdravim chci dat zadni sedacky z OII do OI,muzete mi poradit co je potreba upravit?

Dekuji

• 1 měsíc později...

Pánové nějaké detailnější foto a popis na co kde si dát pozor a radu jak udělat zadní opěradlo?

Přední sedačky a zadní podsedak je jednoduché.. Ale zadní opěradlo? Mám v hlavě svůj návrh ale rád se podívám i na vaše řešení nejdříve

• 1 měsíc později...

zdravim kto mi vie zohnať tie veci co su mi na prerabku nutne lebo mam doma už z 2 sedačky len neviem ako to mam spraviť aj zaplaťim dakujem moc kontaktujte ma na boris pšenko na fb....

• 2 týdny později...

Vše si na předělání vyrobis doma

• 5 let později...

ahoj,a nahodou nejaky navod na prepinovani air bag a vyhrev by nekdo prosim nedal?:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.