polot Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ahoj,poraďte mi ako opravim vypínač prestalo mi svietiť jeho podsvietenie /da sa vymeniť žiarovka v ňom?/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ahoj,poraďte mi ako opravim vypínač prestalo mi svietiť jeho podsvietenie /da sa vymeniť žiarovka v ňom?/ AKO TAM DOSTANEM LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dá se to. Nejprve vymontovat štít přístroj a na něm zezadu vycvakneš směrem ven vypínač. Ten pak rozebereš a uvidíš co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dá se to. Nejprve vymontovat štít přístroj a na něm zezadu vycvakneš směrem ven vypínač. Ten pak rozebereš a uvidíš co a jak. tak už som to našiel http://www.feliciaklub.cz/?id=r_vypinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.