alll Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Zdarec všichni,mám problem s zařazením.Většinou se jedná o zařazení 1 jde velmi ztuha někdy musím potáhnout na 2 a hned šoupnout 1 někdy jde ale pěkně a bez problémů má s tímhle někdo nějaké zkušenosti?Jakoby tam něco zavazelo. Dík za rady a názory. 1,9tdi 99 naj 131tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 taky se s tim potykam, ale uz sem si na to nejak zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 nejspis to budou synchrony na 1. uz sem se s tim setkal na passatovi, oprava dost draha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 to uz snad lepsi koupit nekde na vraku nejakou zanovni prevodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvas Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Čus, dělalo mi to taky (tdi agr 66 ) ale podařilo se mi to seřídit tak že už tam jedničku dám bez problému ale je to celkem ojeb chce to trochu experimentovat s napětím tahel a stím heblem na kterém sou uchycené se dá taky trochu pomoct i když je zaaretované má trochu vůli takže ruzným popotahováním a rozkládáním vůlí se to dalo u mně vychytat stačil k tomu 4mm kolík na zaaretování řadičky a trocha času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Může to dělat i spínač zpátečky (i když se to nezdá) Vymontovat a vyzkoušet - moc práce to není a za tuto zkoušku nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 někdy je opravdu problém jen v tom seřízení táhel.... ale je to práce na zabití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Čus, dělalo mi to taky (tdi agr 66 ) ale podařilo se mi to seřídit tak že už tam jedničku dám bez problému ale je to celkem ojeb chce to trochu experimentovat s napětím tahel a stím heblem na kterém sou uchycené se dá taky trochu pomoct i když je zaaretované má trochu vůli takže ruzným popotahováním a rozkládáním vůlí se to dalo u mně vychytat stačil k tomu 4mm kolík na zaaretování řadičky a trocha času Já dával 5mm vrták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 nemate nekdo fotku ka se dava ten kolik 4 nebo 5 mm dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 taky bych uvítal podrobnější návod.Dělá mě to samé na 1.9 Tdi(66) a je to velice nepříjemné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banjo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Taky se hlásím, stejný problém - Tdi 66kW - 1 stupeň, někdy velmi těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 To mě tam nekdy při studeným nejde dvojka:( ale jak se to zahřeje ta gůt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 ahoj take ta 1 a 5 jde ztuha. Zkousel jsem vsechny pohybl. klouby u tahel namazat a musim rici trosku lepsi -ale ta 1 a 5 porad ztuha, nekdy ze...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 hihi, taky se hlásím....1 je fakt někdy na zabití, někdy třeba na po 4...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Základní nastavení nepomůže.musíte si s tím hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.