Publikováno Duben 19, 200619 r Zdarec všichni,mám problem s zařazením.Většinou se jedná o zařazení 1 jde velmi ztuha někdy musím potáhnout na 2 a hned šoupnout 1 někdy jde ale pěkně a bez problémů má s tímhle někdo nějaké zkušenosti?Jakoby tam něco zavazelo. Dík za rady a názory. 1,9tdi 99 naj 131tis.km
Duben 19, 200619 r nejspis to budou synchrony na 1. uz sem se s tim setkal na passatovi, oprava dost draha....
Duben 20, 200619 r Čus, dělalo mi to taky (tdi agr 66 ) ale podařilo se mi to seřídit tak že už tam jedničku dám bez problému ale je to celkem ojeb chce to trochu experimentovat s napětím tahel a stím heblem na kterém sou uchycené se dá taky trochu pomoct i když je zaaretované má trochu vůli takže ruzným popotahováním a rozkládáním vůlí se to dalo u mně vychytat stačil k tomu 4mm kolík na zaaretování řadičky a trocha času
Duben 22, 200619 r Může to dělat i spínač zpátečky (i když se to nezdá) Vymontovat a vyzkoušet - moc práce to není a za tuto zkoušku nic nedáš.
Duben 22, 200619 r někdy je opravdu problém jen v tom seřízení táhel.... ale je to práce na zabití...
Duben 22, 200619 r Čus, dělalo mi to taky (tdi agr 66 ) ale podařilo se mi to seřídit tak že už tam jedničku dám bez problému ale je to celkem ojeb chce to trochu experimentovat s napětím tahel a stím heblem na kterém sou uchycené se dá taky trochu pomoct i když je zaaretované má trochu vůli takže ruzným popotahováním a rozkládáním vůlí se to dalo u mně vychytat stačil k tomu 4mm kolík na zaaretování řadičky a trocha času Já dával 5mm vrták
Květen 10, 200619 r taky bych uvítal podrobnější návod.Dělá mě to samé na 1.9 Tdi(66) a je to velice nepříjemné.....
Květen 17, 200619 r ahoj take ta 1 a 5 jde ztuha. Zkousel jsem vsechny pohybl. klouby u tahel namazat a musim rici trosku lepsi -ale ta 1 a 5 porad ztuha, nekdy ze......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.