Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec všichni,mám problem s zařazením.Většinou se jedná o zařazení 1 jde velmi ztuha někdy musím potáhnout na 2 a hned šoupnout 1 někdy jde ale pěkně a bez problémů má s tímhle někdo nějaké zkušenosti?Jakoby tam něco zavazelo.

Dík za rady a názory.

1,9tdi 99 naj 131tis.km

taky se s tim potykam, ale uz sem si na to nejak zvyk :)

nejspis to budou synchrony na 1. uz sem se s tim setkal na passatovi, oprava dost draha.... :huh:

to uz snad lepsi koupit nekde na vraku nejakou zanovni prevodovku

Čus, dělalo mi to taky (tdi agr 66 ) ale podařilo se mi to seřídit tak že už tam jedničku dám bez problému ale je to celkem ojeb chce to trochu experimentovat s napětím tahel a stím heblem na kterém sou uchycené se dá taky trochu pomoct i když je zaaretované má trochu vůli takže ruzným popotahováním a rozkládáním vůlí se to dalo u mně vychytat stačil k tomu 4mm kolík na zaaretování řadičky a trocha času

Může to dělat i spínač zpátečky (i když se to nezdá)

Vymontovat a vyzkoušet - moc práce to není a za tuto zkoušku nic nedáš.

někdy je opravdu problém jen v tom seřízení táhel.... ale je to práce na zabití...

Čus, dělalo mi to taky (tdi agr 66 ) ale podařilo se mi to seřídit tak že už tam jedničku dám bez problému ale je to celkem ojeb chce to trochu experimentovat s napětím tahel a stím heblem na kterém sou uchycené se dá taky trochu pomoct i když je zaaretované má trochu vůli takže ruzným popotahováním a rozkládáním vůlí se to dalo u mně vychytat stačil k tomu 4mm kolík na zaaretování řadičky a trocha času

Já dával 5mm vrták

nemate nekdo fotku ka se dava ten kolik 4 nebo 5 mm dik moc

• 2 týdny později...

taky bych uvítal podrobnější návod.Dělá mě to samé na 1.9 Tdi(66) a je to velice nepříjemné..... :disgust:

Taky se hlásím, stejný problém - Tdi 66kW - 1 stupeň, někdy velmi těžko.

To mě tam nekdy při studeným nejde dvojka:( ale jak se to zahřeje ta gůt

ahoj take ta 1 a 5 jde ztuha. Zkousel jsem vsechny pohybl. klouby u tahel namazat a musim rici trosku lepsi -ale ta 1 a 5 porad ztuha, nekdy ze......

hihi, taky se hlásím....1 je fakt někdy na zabití, někdy třeba na po 4...... -_-

Základní nastavení nepomůže.musíte si s tím hrát

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.