Únor 20, 201114 r Bude pasovať bez nutnosti rezania a vrtania? mam HTP dakujem nie, nebude! na obr mas kryt pod diesel, zozen si kryt pod benzin a aj tam budu potrebne mensie upravy - vyrez na vyfuk
Únor 20, 201114 r viem že je to na tdi, chcem protihlukovy a ten na benzín protihlukovy nie je. a je to origo.
Únor 22, 201114 r Bude pasovať bez nutnosti rezania a vrtania? mam HTP dakujem Ja mám 1.9 SDI, a teraz som zháňal spodný kryt motora. Tento kryt, čo má firma Škoda - díly na obrázku nemajú. Ja som tam volal a povedali, že fotka je len ilustračná, a majú len hladké plastové kryty bez tých vzduch. kociek. A pasovať by ti mal.
Únor 23, 201114 r Musí ho ve škodovce mít,já ho tam normálně kupoval,šel na 1,4MPI a proti malému krytu je to trochu tišší vevnitř a velkým plusem je ochrana motoru,podvozku a řízení proti bordelu z cest.
Únor 24, 201114 r V Autorizovanom servise ŠKODA auto ten kryt majú. Ale ja som myslel konkrétne na firmu Škoda - dily.cz Upraveno Únor 24, 201114 r od Standis necituj předchozí příspěvky
Únor 24, 201114 r Autor Bude pasovať bez nutnosti rezania a vrtania? mam HTP dakujem bude, ale je potřeba vyřezat malinko díru pro výfuk
Únor 24, 201114 r Autor nie, nebude! na obr mas kryt pod diesel, zozen si kryt pod benzin a aj tam budu potrebne mensie upravy - vyrez na vyfuk pro benzín se tyto velký nedělaly, pro benzín byly jen ty malý
Únor 25, 201114 r Včera jsem kupoval ten velkej s bublinkama na diesla přímo ve škodovce (OKIM Lovosice) - měli ho skladem a cena 821 Kč což je levnější než na www.skoda-dily.cz a ještě jsem k tomu dostal upevňovací šrouby a matičky zadarmo. Asi měli kluci dobrou náladu... :-)
Únor 25, 201114 r Gratulujem. U nás súkromník v obchode chcel za origo kryt na diesela 75 eur a autorizovaný servis a salón ŠKODA 140 eur. Musel som zobrať za 75 eur
Březen 26, 201114 r Ahoj, taky mám na Fábce 1.4 16V ten malý kryt a chci dát ten velký. Dával jste někdo tu Čínu nebo je lepší vzít originál? Našel jsem pár odkazů, kde ty kryty mají Škoda-díly.cz CC-autodíly.cz Auto Rykl Auto Kelly
Březen 31, 201114 r Ahoj, taky uvazuju nad montazi toho velkeho krytu. Zajimaly by mne 2 veci: 1) Jaky je rozdil v hlukove izolaci u typu s a bez tech vzduchovych kosticek. Tipoval bych, ze tam rozdil bude, ale jaky. A taky jestli ten bez tech kosticek vubec izoluje proti hluku. Jedna se mi hlavne o hluk v kabine. 2) Jaky vliv to ma na chlazeni v motorovem prostoru. Napr. prevodovka, olejova vana atd. Konkretne u motoru 1.4 MPI 50kW (s LPG). Mockrat dekuji! ;-)
Duben 2, 201114 r čest, dnes jsem instaloval velký kryt místo malého, ale mám problém, standartní šroubky co dávám do nárazníku jsou asi malé, neboť v nápravě nedrží, do nápravy se musí přišroubovat celkem tři, zleva zprava a uprostřed. HELP PLS, THX
Duben 2, 201114 r Autor Ahoj, taky uvazuju nad montazi toho velkeho krytu. Zajimaly by mne 2 veci: 1) Jaky je rozdil v hlukove izolaci u typu s a bez tech vzduchovych kosticek. Tipoval bych, ze tam rozdil bude, ale jaky. A taky jestli ten bez tech kosticek vubec izoluje proti hluku. Jedna se mi hlavne o hluk v kabine. 2) Jaky vliv to ma na chlazeni v motorovem prostoru. Napr. prevodovka, olejova vana atd. Konkretne u motoru 1.4 MPI 50kW (s LPG). Mockrat dekuji! ;-) ad 1. rozdíl jsme nepocítil ad2. žádný, páč to má chlazený vzduchem, který ti di motoru proniká skrz masku
Duben 2, 201114 r Autor čest, dnes jsem instaloval velký kryt místo malého, ale mám problém, standartní šroubky co dávám do nárazníku jsou asi malé, neboť v nápravě nedrží, do nápravy se musí přišroubovat celkem tři, zleva zprava a uprostřed. HELP PLS, THX nene, do nápravu jsou potřeba koupit matky, do kterých se ty šroubky uchytí
Duben 11, 201114 r 1) na hluk má vliv jak který kryt. Pokud je origo plněný skleněnými vlákny , tak ten ne. Pokud koupíš "čínu" za 500, tak ten tlumí dobře, ale zase nemá tu životnost a rád se vlivem tepla vyvěsí (přépadně se začne po čase lámat.. je víc materíálů těch neorigo krytů) 2) na proudění to vliv má a pokud jsem tam měl velkoplošný kryt, tak se motor snáze zahříval a měl pak tudíž nižší spotřebu (do 20km). Taky se malinko miň špinil.. ale to jen dokud mi ho v servise při výměne nezapsrasili od oleje Za mě doporučuji origo škoda.. je darhý, ale kvalita je nesrovnatelná. Upraveno Duben 11, 201114 r od Ben
Květen 2, 201114 r Nedal by se někde sehnat ocelový kryt pod motor na Fábku 1.9?Nepídil se po tom někdo?Moc děkuji
Květen 5, 201114 r Bude pasovať bez nutnosti rezania a vrtania? mam HTP dakujem Nebude. Na 1.2HTP je jiná než na 1.4
Listopad 25, 201212 r Zdravim, nahodou nemate niekto fotku ako treba upravis spodny kryt z tdi protihluk na htp? alebo staci vyrezat dieru len na vyfuk ? Dakujem
Prosinec 1, 201212 r taky o mame v planu ,staci si stim trosku pohrat,ale rozhodne tam jde dat,uz jsem to videl u kamose tak jak bude cas tak to odfotim na jame.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.