Radek Zatloukal Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Zdar chlapi je možné někde sehnat nové čočky do xenonů?našel jsem jen čočky na bixenony na prodej ale klasiku ne-e.... mám je zakalené a nechce se mě s tím mr.... a čistit je...díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ahoj,no myslim ze ked uz ich zozenies nove,tak ich budes aj tak musiet rozoberat.No a ked to budes mat uz rozobrate tak mozes vycistit aj tie stare a usetris. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Zatloukal Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 dík zkusím to vycistit a uvidim...sice se me do teho nechce ale nic jineho me nezbyva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Daj potom veidet ako to islo a kolko to trvalo,aj mna to caka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr74 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Čau chlapy, též jsem řešil čištění a hlavně dodělání angel eyes. Když jsem poté zjistil, že jsou i plexi skla omlácené od kamínků, koupil jsem nové skelety. Je to komplet i s čočkama, akorát se dají žárovky a přehodí elektrika se zadním víčkem. zde je odkaz: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...-r-01-2010.html Myslím si, že je to celkem za rozumnou cenu. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Zatloukal Vloženo 22. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 zdarec chlapi,tak vcera jsem konečně vyčistil ty čočky,no hrozná mrd.... a taky trochu trvalo,než jsem došel co který šroubek.nicméně se mě to podařilo i když jedna čočka se mi trochu zmlžila..ale stejne jsem zjistil,že mám vypálené zrcadla u těch čoček..takže stejně asi budu kupovat ty korpusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Zatloukal Vloženo 22. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 jo a trvalo to dve hodky...hodku první ,pul hodky druhe a pul hodiny rozborka sborka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Ty korpusy se dají koupit jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 jj, napriklad obautodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabenovina Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Zdar chlapi je možné někde sehnat nové čočky do xenonů?našel jsem jen čočky na bixenony na prodej ale klasiku ne-e.... mám je zakalené a nechce se mě s tím mr.... a čistit je...díky za rady Nazdárek, škoda práce s čištěním, já za litr koupil někde na okraji Bohumína za pumpou u autobazaru nové střeva.Nevím kolik kde stojí, ale já to zháněl dlouho. Prodávají tam náhradní díly,ale i na netu, za 1000Kč mám oboje vnitřky na octu I., kdybych nebyl lempl, tak bych nějak předělal skla světel a byla by to paráda, tak to jenom vykuchám čočky s parabolkama, co mám propálené a bude to asi taky o drobek lepší.Na čočky mlhovek se asi vykalím. Čao. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubisss Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Nazdárek, škoda práce s čištěním, já za litr koupil někde na okraji Bohumína za pumpou u autobazaru nové střeva.Nevím kolik kde stojí, ale já to zháněl dlouho. Prodávají tam náhradní díly,ale i na netu, za 1000Kč mám oboje vnitřky na octu I., kdybych nebyl lempl, tak bych nějak předělal skla světel a byla by to paráda, tak to jenom vykuchám čočky s parabolkama, co mám propálené a bude to asi taky o drobek lepší.Na čočky mlhovek se asi vykalím. Čao. Ahoj, co znamena nove streva? cocky a paraboly? ja shanim paraboly, nechce se mi kvuli nim kupovat cele skelety. Jestli se ti podarilo koupit paraboly napis mi prosim kde presne diky, jsem od frydku takze bohumin je parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.