Jump to content

čočky xenonů O1

Radek Zatloukal
 Share

Recommended Posts

Čau chlapy,

též jsem řešil čištění a hlavně dodělání angel eyes. Když jsem poté zjistil, že jsou i plexi skla omlácené od kamínků, koupil jsem nové skelety. Je to komplet i s čočkama, akorát se dají žárovky a přehodí elektrika se zadním víčkem.

zde je odkaz:

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...-r-01-2010.html

Myslím si, že je to celkem za rozumnou cenu.

Petr

• 2 weeks later...

zdarec chlapi,tak vcera jsem konečně vyčistil ty čočky,no hrozná mrd.... a taky trochu trvalo,než jsem došel co který šroubek.nicméně se mě to podařilo i když jedna čočka se mi trochu zmlžila..ale stejne jsem zjistil,že mám vypálené zrcadla u těch čoček..takže stejně asi budu kupovat ty korpusy...

• 1 month later...
  • 2 months later...

Zdar chlapi je možné někde sehnat nové čočky do xenonů?našel jsem jen čočky na bixenony na prodej ale klasiku ne-e....

mám je zakalené a nechce se mě s tím mr.... a čistit je...díky za rady

Nazdárek,

škoda práce s čištěním, já za litr koupil někde na okraji Bohumína za pumpou u autobazaru nové střeva.Nevím kolik kde stojí, ale já to zháněl dlouho.

Prodávají tam náhradní díly,ale i na netu, za 1000Kč mám oboje vnitřky na octu I., kdybych nebyl lempl, tak bych nějak předělal skla světel a byla by to paráda, tak to jenom vykuchám čočky s parabolkama, co mám propálené a bude to asi taky o drobek lepší.Na čočky mlhovek se asi vykalím. Čao.

• 2 months later...

Nazdárek,

škoda práce s čištěním, já za litr koupil někde na okraji Bohumína za pumpou u autobazaru nové střeva.Nevím kolik kde stojí, ale já to zháněl dlouho.

Prodávají tam náhradní díly,ale i na netu, za 1000Kč mám oboje vnitřky na octu I., kdybych nebyl lempl, tak bych nějak předělal skla světel a byla by to paráda, tak to jenom vykuchám čočky s parabolkama, co mám propálené a bude to asi taky o drobek lepší.Na čočky mlhovek se asi vykalím. Čao.

Ahoj, co znamena nove streva? cocky a paraboly? ja shanim paraboly, nechce se mi kvuli nim kupovat cele skelety. Jestli se ti podarilo koupit paraboly napis mi prosim kde presne diky, jsem od frydku takze bohumin je parada