Sachs Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Zlobí mi asi 2 měsíce mechanismus spínací skřínky (Octavia 1). Stalo se to zničeho nic, prostě stářím auta. Při startování se mi většinou nevrátí zpět na polohu 1, zůstane trochu viset směrem ke startovací poloze, takže pak nejdou světla, blinkry atd. Pokud klíčku trochu pomůžu zpět na polohu 1, cítím lehké cvaknutí. Asi tam je nějaký aretační mechanismus (možná s kuličkou) a ten se pochrul. Máte s tím někdo zkušenosti? Dá se to nějak lehce opravit nebo pomůže jenom výměna? Co mám udělat? Myslím, že jenom promazání asi nepomůže. Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 S největší pravděpodobností bude na odchodu ta spínací konektorová část spínací skříňky. Sundat plast pod volantem a vyměnit tu část spínačky do které vedou dráty - odcvaknout konektor, povolit dva šroubky červíky zakápnuté barvou (červenou) a vytáhnout celý ten plastový díl a vyměnit. Prodává se kolem 700,- a jsou dva druhy, bílý a černý, tak nejdřív kouknout jaký tam je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachs Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Díky za odpověď. Pokud s tím budu pracovat, bude asi potřeba odpojit baterii. Určitě kvůli kontaktům a možná taky kvůli imobilizéru. Nebo se mílím? Na co si při demontáži kontaktů mám dát pozor? Je tam nějaký špek? Editováno: 9. Listopad 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Baterii odpojit, jinak tam žádnej špek není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit,dnes jsem chtěl vyměnit spínací skřínku(zapalování),z důvodu že se mi jedna funglovka válí v garáži a co hlavně,že moje původní špatně přecvakne z polohy 1 na start.jenže mi nejde vyndat vložka zámku ven,poradí mi někdo kdo spínačku vyndal ven a ví jak na to?děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit,dnes jsem chtěl vyměnit spínací skřínku(zapalování),z důvodu že se mi jedna funglovka válí v garáži a co hlavně,že moje původní špatně přecvakne z polohy 1 na start.jenže mi nejde vyndat vložka zámku ven,poradí mi někdo kdo spínačku vyndal ven a ví jak na to?děkuji moc. Nikdo neporadí:????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Je tam mala dierka nad klucom spredu. najlepsie odpojit rele RJ aby to nestartovalo alebo len zdola odpojit drat co ide na spinac starteru. Ja mam zederlock tak som zamkol a bolo. No proste kluc niekde medzi polohu 1 a start a tym dratom dnu odistujes zamok a ide vybrat. chce to trochu sa pohrat s tym ale ide.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Zlobí mi asi 2 měsíce mechanismus spínací skřínky (Octavia 1). Stalo se to zničeho nic, prostě stářím auta. Při startování se mi většinou nevrátí zpět na polohu 1, zůstane trochu viset směrem ke startovací poloze, takže pak nejdou světla, blinkry atd. Pokud klíčku trochu pomůžu zpět na polohu 1, cítím lehké cvaknutí. Asi tam je nějaký aretační mechanismus (možná s kuličkou) a ten se pochrul. Máte s tím někdo zkušenosti? Dá se to nějak lehce opravit nebo pomůže jenom výměna? Co mám udělat? Myslím, že jenom promazání asi nepomůže. Předem díky za odpovědi. Zdravím, mám nyní stejný problém, klíček zůstává v poloze na startování a musím ho vracet, aby sly světla a směrovky. Jak dopadla vaše oprava? Bylo to tou elektrickou částí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Zdar. potrebujes tento spodok spinacky bud biely alebo cierny http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/octavia/spinaci-skrinka-1.html Vnutri je struna co vraca kluc do 1, a jeden konec tej pruziny drzi plastovy vystupek a ten sa ulomi. Mal som presne to iste. Pohoda vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.