roubic Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 zdravim lidi měl bych dotaz mám Fabii I RS a mám automatické zamikání dvěří při rychlosti 20 KM/H jenom že když zastavim a vyndám klíček tak by se to mělo odemknout a rosvítit světlo nad hlavou jenom ani jedno nic neudělá kámoš mi to píchnul na PC a napsalo mu to CHYBA SPÍNAČE TYPU S neví někdo prosim co to je ? a jak to opravit ? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 (editace) aj odomknutie po vyndani klicku sa aktivuje nie iba zamykanie. Editováno: 8. Listopad 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 (editace) právě že ne rozjedu se a při 20 KM/H se zamkne a pak když přijedu vypnu motor vyndám klíček tak to neodemkne ani nerosvítí světli nad hlavou a ještě mi na to kámoš koukal a mám tam nastavený že při vyndání klíčku by se to mělo odemknout Editováno: 8. Listopad 2009, autor: cartmanko dodrzuj pravidla!!! necituj prispevky nad sebou a edituj si ich! Inak dostanes varovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ako to mas nastavene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 mám to nastavené tak že při 20 KM/H se mi to zamkne a při vynutí motoru a vyndání klíčku se mi to má odemnout jenom že nic ani to světlo se mi nerosvítí a počítač psal chyba spínače typu S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 este raz sa pytam ako to mas na vagu nastavene a este raz upozornujem aby si necitoval prispevky nad sebou. vies citat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 já nevim co je na vagu ? ani nevim co to slovo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 číslo chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 to mu nenapsalo jenom chyba spínače typu S ani nevim co to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 chyba spínače S je špatný kontakt ve spínací skřínce taky mám teď s ním problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tak to by mě zajímalo co to může být to znamená že musim do servizu tam se mi fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 tak zajeď do servisu a dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 asi budu muset ale jen nevim kdy a pak dam vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 S kontakt má svoju poistku č.10 - pozri tú. Ak je OK, treba hľadať chybu buď na spín. skrinke alebo BSG - konektor XS4 poz. 2 - siggnál S kontaktu spínacej skrinky. Tu by sa malo objaviť + 12V po vytiahnutí kľúčika zo spínacej skrinky - potom BSG zapína osvetlenie, prípadne posiela signál na odomknutie do komfortky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 děkuju moc bylo to tou blbou pojistou a já už nevěděl co stim je děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 pozměnil jsem název, aby se to přístě líp hledalo, kdyby měl někdo podobný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.