Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim lidi měl bych dotaz mám Fabii I RS a mám automatické zamikání dvěří při rychlosti 20 KM/H jenom že když zastavim a vyndám klíček tak by se to mělo odemknout a rosvítit světlo nad hlavou jenom ani jedno nic neudělá kámoš mi to píchnul na PC a napsalo mu to CHYBA SPÍNAČE TYPU S neví někdo prosim co to je ? a jak to opravit ? děkuju

aj odomknutie po vyndani klicku sa aktivuje nie iba zamykanie.

Upraveno od cartmanko

• Autor

právě že ne rozjedu se a při 20 KM/H se zamkne a pak když přijedu vypnu motor vyndám klíček tak to neodemkne ani nerosvítí světli nad hlavou

a ještě mi na to kámoš koukal a mám tam nastavený že při vyndání klíčku by se to mělo odemknout

Upraveno od cartmanko
dodrzuj pravidla!!! necituj prispevky nad sebou a edituj si ich! Inak dostanes varovanie.

ako to mas nastavene?

• Autor

mám to nastavené tak že při 20 KM/H se mi to zamkne a při vynutí motoru a vyndání klíčku se mi to má odemnout jenom že nic ani to světlo se mi nerosvítí a počítač psal chyba spínače typu S

este raz sa pytam ako to mas na vagu nastavene a este raz upozornujem aby si necitoval prispevky nad sebou. vies citat?

• Autor

já nevim co je na vagu ? ani nevim co to slovo je

číslo chyby?

• Autor

to mu nenapsalo jenom chyba spínače typu S ani nevim co to může být

chyba spínače S je špatný kontakt ve spínací skřínce

taky mám teď s ním problém

• Autor

Tak to by mě zajímalo co to může být to znamená že musim do servizu :( tam se mi fakt nechce

• Autor

asi budu muset ale jen nevim kdy a pak dam vědět

S kontakt má svoju poistku č.10 - pozri tú. Ak je OK, treba hľadať chybu buď na spín. skrinke alebo BSG - konektor XS4 poz. 2 - siggnál S kontaktu spínacej skrinky. Tu by sa malo objaviť + 12V po vytiahnutí kľúčika zo spínacej skrinky - potom BSG zapína osvetlenie, prípadne posiela signál na odomknutie do komfortky.

• Autor

děkuju moc bylo to tou blbou pojistou a já už nevěděl co stim je děkuju

pozměnil jsem název, aby se to přístě líp hledalo, kdyby měl někdo podobný problém

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.