olej2 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Zdraví mám problem koupil jsemsuperba a mácovací sebzory.Bohužel jsem je musel odpojit protože když jsem zařadil zpátečku tak mi hned zaČli hlásit že už mám stat že jsem blýzko.Mám na něm i tažné zařízení nemůže to být tím ????Nevíte jak bych to mohl spravit díky za odpoveďí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 diagnostika couvacích senzorů, většinou to bývá špatné čidlo... odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 diagnostika couvacích senzorů, většinou to bývá špatné čidlo... odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Co tak To tady trochu pročíst,co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olej2 Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 diagnostika couvacích senzorů, většinou to bývá špatné čidlo... odkud jsi? z Jeseníku couvací čidla jsou nové na tu diagnostiku budu muset do servisu co tam prej byl ten majitel předemnou a nic mu tam nenašly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Zdraví mám problem koupil jsemsuperba a mácovací sebzory.Bohužel jsem je musel odpojit protože když jsem zařadil zpátečku tak mi hned zaČli hlásit že už mám stat že jsem blýzko.Mám na něm i tažné zařízení nemůže to být tím ????Nevíte jak bych to mohl spravit díky za odpoveďí Skoro tutově to bude dělat to tažné zařízení. Senzor ho bere jako překážku a tím pádem hlásí už minimální vzdálenost, tedy nepřerušovaný zvuk. Mám také senzory a vím, jak berou kde co. Zajíždím do vrat a berou mi futra, vycouvávám ze vrat z kopečka a berou mi silnici v ulici. Když prší, stačí když teče přes ně voda a hned řvou také. Je to děsně citlivé. To tažné bys tam správně neměl mít napevno, ale vyndavací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tomu se mi moc nechce věřit že to reaguje takhle na tažné... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) Skoro tutově to bude dělat to tažné zařízení. Senzor ho bere jako překážku a tím pádem hlásí už minimální vzdálenost, tedy nepřerušovaný zvuk. Mám také senzory a vím, jak berou kde co. Zajíždím do vrat a berou mi futra, vycouvávám ze vrat z kopečka a berou mi silnici v ulici. Když prší, stačí když teče přes ně voda a hned řvou také. Je to děsně citlivé. To tažné bys tam správně neměl mít napevno, ale vyndavací. mne funguju uplne rovnako ked prsi aj ked je sucho. Nezaregistruju ani obrubnik. az vecy cca 15cm nad zemou, takze myslim ze s tym nieco mas Editováno: 10. Listopad 2009, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 mne funguju uplne rovnako ked prsi aj ked je sucho. Nezaregistruju ani obrubnik. az vecy cca 15cm nad zemou, takze myslim ze s tym nieco mas Myslím že ne, jinak fungujou naprosto spolehlivě. Jen jsou prostě hodně citlivé a berou skutečně každé přiblížení čehokoliv k nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 mne funguju uplne rovnako ked prsi aj ked je sucho. Nezaregistruju ani obrubnik. az vecy cca 15cm nad zemou, takze myslim ze s tym nieco mas Taky mám při dešti klid.Ale obrubník to zaznamená.Jsem spokojen.A pípá to na vzdálenost cca.30cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Taky mám při dešti klid.Ale obrubník to zaznamená.Jsem spokojen.A pípá to na vzdálenost cca.30cm S tím deštěm je to takhle: senzory mi zaznamenají, když couvám z kopce a přes senzory začne téct voda z víka kufru....jinak samozřejmě klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Mám taky tažné a nemám s asistentem problém. zkus ještě TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave101 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ahoj, kamarad mel taky tazny a mel stejny problem, kdyz ho sundal, tak byl klid, takze to bude urcite tim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Ahoj mam mensi problem, kdyz je venku hnusne tzn prsi snezi tak se mi jakoby zanese jeden senzor. Kdyz je teplo sucho vse jede jak ma muze byt problem v tesneni ze do nej zatece? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.