Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdraví mám problem koupil jsemsuperba a mácovací sebzory.Bohužel jsem je musel odpojit protože když jsem zařadil zpátečku tak mi hned zaČli hlásit že už mám stat že jsem blýzko.Mám na něm i tažné zařízení nemůže to být tím ????Nevíte jak bych to mohl spravit díky za odpoveďí

diagnostika couvacích senzorů, většinou to bývá špatné čidlo... odkud jsi?

Co tak To tady trochu pročíst,co???

• Autor

z Jeseníku couvací čidla jsou nové na tu diagnostiku budu muset do servisu co tam prej byl ten majitel předemnou a nic mu tam nenašly

Zdraví mám problem koupil jsemsuperba a mácovací sebzory.Bohužel jsem je musel odpojit protože když jsem zařadil zpátečku tak mi hned zaČli hlásit že už mám stat že jsem blýzko.Mám na něm i tažné zařízení nemůže to být tím ????Nevíte jak bych to mohl spravit díky za odpoveďí

Skoro tutově to bude dělat to tažné zařízení. Senzor ho bere jako překážku a tím pádem hlásí už minimální vzdálenost, tedy nepřerušovaný zvuk. Mám také senzory a vím, jak berou kde co. Zajíždím do vrat a berou mi futra, vycouvávám ze vrat z kopečka a berou mi silnici v ulici. Když prší, stačí když teče přes ně voda a hned řvou také. Je to děsně citlivé. To tažné bys tam správně neměl mít napevno, ale vyndavací.

tomu se mi moc nechce věřit že to reaguje takhle na tažné... ..

Skoro tutově to bude dělat to tažné zařízení. Senzor ho bere jako překážku a tím pádem hlásí už minimální vzdálenost, tedy nepřerušovaný zvuk. Mám také senzory a vím, jak berou kde co. Zajíždím do vrat a berou mi futra, vycouvávám ze vrat z kopečka a berou mi silnici v ulici. Když prší, stačí když teče přes ně voda a hned řvou také. Je to děsně citlivé. To tažné bys tam správně neměl mít napevno, ale vyndavací.

mne funguju uplne rovnako ked prsi aj ked je sucho. Nezaregistruju ani obrubnik. az vecy cca 15cm nad zemou, takze myslim ze s tym nieco mas

Upraveno od danone

mne funguju uplne rovnako ked prsi aj ked je sucho. Nezaregistruju ani obrubnik. az vecy cca 15cm nad zemou, takze myslim ze s tym nieco mas

Myslím že ne, jinak fungujou naprosto spolehlivě. Jen jsou prostě hodně citlivé a berou skutečně každé přiblížení čehokoliv k nárazníku.

Taky mám při dešti klid.Ale obrubník to zaznamená.Jsem spokojen.A pípá to na vzdálenost cca.30cm

Taky mám při dešti klid.Ale obrubník to zaznamená.Jsem spokojen.A pípá to na vzdálenost cca.30cm

S tím deštěm je to takhle: senzory mi zaznamenají, když couvám z kopce a přes senzory začne téct voda z víka kufru....jinak samozřejmě klid.

Mám taky tažné a nemám s asistentem problém.

zkus ještě TADY

• 1 rok později...

Ahoj, kamarad mel taky tazny a mel stejny problem, kdyz ho sundal, tak byl klid, takze to bude urcite tim....

• 10 měsíců později...

Ahoj mam mensi problem, kdyz je venku hnusne tzn prsi snezi tak se mi jakoby zanese jeden senzor. Kdyz je teplo sucho vse jede jak ma muze byt problem v tesneni ze do nej zatece?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.