Ravo Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ahoj, chystám se zakoupit nějakou O1 a abych se přiznal tak v začínám mít celkem hokej v tom, co kde v jakých modelových ročnících bylo. Celkem jsem tak něják pochopil, že jsou 3 generace, tři designy palubek (poznal jsem podle kapličky budíků a to je asi tak vše...Strávil jsem tady na foru hodinu hledáním a nic kloudného jsem nenašel. Mě osobně zajímá provedení Combi, ale doufám že to bude v podstatě stejný jako u liftbacku. Je někdo schopen ve zkratce vystihnout hlavní znaky a vlastnosti jednotlivých generací? Myslím tím: 1) vnitřní výbavu - vzhled interiéru, palubky (od kdy MAXI DOT..), stupně výbav 2) rozdíly v elektrice (kdy CAN-BUS, climatronik, možné záměny a doplnění atd..) - souvisí s bodem 1) 3) vnější vzhled (třeba čirá optika světel, víc toho asi není 4) použité motorizace (mě zajímá TDi, ale pro ostatní klidně zařaďte benzíny) Myslím že takové shrnutí by hodně lidem pomohlo v orientaci co kde a jak pak dělat, doplňovat a vylepšovat atd. Díky moc za hodnotné informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.