Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapi,

chtěl jsem se zeptat kolik může stát vyčištění skrtící klapky, jelikož mi to při studeném motoru cuká a kolísá na volno běh otáčky (asi to bude klapka). A je lepší v tomto případě zajet spíš do autorizovaného servisu škoda?

Díky.

Vloženo

Nemusí to stát vůbec nic, jenom tvojí práci. Na čištění klapky není nic závratnýho. Teď když to nevidim před sebou, tak si všechno nevybavim, ale stačí odšroubovat 4 imbusy, odpojit nějakou hadičku a můžeš klapku vyndat. Já jsem to čistil védéčkem (WD40) a šlo to pěkně. Možná když pohledáš tady na fóru, tak to najdeš i s fotkama.

Vloženo

Naprosto souhlasim ,je to docela banalni zalezitost,cca 15min, ja to cistil obycejnym technickym benzinem. Je teda pravda ze stejne budes muset do servisu , nebo k nekomu kdo ma Vag zajet a tu klapku nastavit, ale znam pripady ze v servisech cistili klapku oddelanim hadice sani a pouhym vytrenim. Jak ja rikam -co si neudelam sam ,tomu nemuzu verit!!!!!!

Vloženo

Doma si jí vyndej a vyčisti jí štětečkem a acetonem pěkne dočista. Jde to nejlíp. Žádný spreje nepoužívám. No a pak si zajed k někomu na VAG. Bez základního nastavení to někdy potom pomalejc padá na volnoběh. Jinak tam nevidim jinej problém.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...