snike Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Tohle jsem dneska našel v novém Auto Tipu 8/2006, docela zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 dnes som nechal v servise po 15000 50 000,- Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Byrto: jak to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 na neakom zraze donesem fakturu nemam naladu a chut a silu to tu vsetko rozpisovat ale este som ani taku drahu buracku tusim nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Taky jsem byl prizvan k tomuto testu (jako asi rada z vas). Platili za to 3000, ale vybod sem se na to. Zbytecne problemy, kvuli par tisicum. Zucastnil se nekdo z vas? Jak to probihalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Tohle jsem dneska našel v novém Auto Tipu 8/2006, docela zajímavé. Škodovka dělá podobné testy na značkové servisy vcelku pravidelně, takže značkové Škodovácké servisy už jsou "vycvičené" Prej je tam taky vždycky nastraženo 5 různých závad, na které by měli v servisu přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.