marianka Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 mám takovej problém a to s tlačítkem na zamčení a odemčení auta na tom kolibkovém přepínači.je dívné že když nastartuju tak se rosvítěj světla a s tím i ten čudl to je v pohodě ale divný je to že tam kde je namalován klič po cca minutě asi třikrát zabliká a zhasne. myslel jsem že to má něco společného se světlama protože v ten momemt PP potkavčka K.O. dobrý vyměna žárovky která svitila na h..... kdepak tesco. ale vše v pohodě tak mne to utvrdilo v tom mém mínění. no jo ale po tejdnu to zase po minutě zablikalo a zhaslo. a takhle to dělá už furt. jo tu žarovku jsem vyměnil protože to bylo super každé druhé auto proti blykalo jako blasen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Hľadaj studený spoj na plošáku toho tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 a vidis tam nejaku spojitost s PP svetlom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianka Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Hľadaj studený spoj na plošáku toho tlačítka. mrknu na to v sobotu a dám vědět dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianka Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 a vidis tam nejaku spojitost s PP svetlom? to se ptáš mně?to nevím ale možné to je si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ne, koldu sem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Neviem akú spojitosť by som tam mal hľadať - ako som si všimol, veľa ľudí tu hľadá všelijaké záhadné spojitosti namiesto hľadania najzákladnejších príčin poruchy a až keď vylúčim tie najpravdepodobnejšie, budem rozmýšľať nad nejakou utópiou. Dúfam, že som dobre pochopil, že po výmene žiarovky je svetlo OK. Ak by aj nebolo, svetlo bude mať veľmi ťažko (aspoň podľa mňa a schémy) súvislosť s nesvietením podsvietenia jedného spínača na opierke dverí. Podsvietenie je spínané RJ v dverách a podľa schémy (do 2005) ide jeden vodič - napájanie LEDiek podsvietenia na konektor spínačov v opierke rúk. Takže logicky mi vychádza, že keď ostatné svieti a len jeden spínač nie, chyba bude asi tu. Pokiaľ by aj odchádzala žiarovka P svetla pravidelne, hľadal by som chybu skôr v nejakom preťažení tejto žiarovky, prípadne kvalite žiaroviek a nie v súvislosti s podsvietením vypínačov z ktorého nesvieti jedna LEDka - pokiaľ v novších Fábkach nie je implementovaná funkcia signalizovania nejakej poruchy centrálu takýmto spôsobom. V každom prípade so svetlami to spoločné nebude mať nič. Editováno: 14. Listopad 2009, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 MARIANKA: Tu je TEMA o praskajucich ziarovkach vo FABII : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=TRANSIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ok, koldo myslim, ze rozmyslame rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.