Přejít na obsah

Po minutě zabliká a zhasne

marianka

Doporučené příspěvky

mám takovej problém a to s tlačítkem na zamčení a odemčení auta na tom kolibkovém přepínači.je dívné že když nastartuju tak se rosvítěj světla a s tím i ten čudl to je v pohodě ale divný je to že tam kde je namalován klič po cca minutě asi třikrát zabliká a zhasne.

myslel jsem že to má něco společného se světlama protože v ten momemt PP potkavčka K.O.

dobrý vyměna žárovky která svitila na h..... kdepak tesco.

ale vše v pohodě tak mne to utvrdilo v tom mém mínění.

no jo ale po tejdnu to zase po minutě zablikalo a zhaslo.

a takhle to dělá už furt.

jo tu žarovku jsem vyměnil protože to bylo super každé druhé auto proti blykalo jako blasen :p

:help::help::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem akú spojitosť by som tam mal hľadať - ako som si všimol, veľa ľudí tu hľadá všelijaké záhadné spojitosti namiesto hľadania najzákladnejších príčin poruchy a až keď vylúčim tie najpravdepodobnejšie, budem rozmýšľať nad nejakou utópiou. Dúfam, že som dobre pochopil, že po výmene žiarovky je svetlo OK. Ak by aj nebolo, svetlo bude mať veľmi ťažko (aspoň podľa mňa a schémy) súvislosť s nesvietením podsvietenia jedného spínača na opierke dverí. Podsvietenie je spínané RJ v dverách a podľa schémy (do 2005) ide jeden vodič - napájanie LEDiek podsvietenia na konektor spínačov v opierke rúk. Takže logicky mi vychádza, že keď ostatné svieti a len jeden spínač nie, chyba bude asi tu.

Pokiaľ by aj odchádzala žiarovka P svetla pravidelne, hľadal by som chybu skôr v nejakom preťažení tejto žiarovky, prípadne kvalite žiaroviek a nie v súvislosti s podsvietením vypínačov z ktorého nesvieti jedna LEDka - pokiaľ v novších Fábkach nie je implementovaná funkcia signalizovania nejakej poruchy centrálu takýmto spôsobom. V každom prípade so svetlami to spoločné nebude mať nič.

Editováno: , autor: Koldo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...