Publikováno Listopad 13, 200915 r Ahoj, poridil jsem coming home senzor od tehle firmy http://www.e-xenony.cz/automat--rozsvecova...ing-home-sensor je tam i navod k zapojeni. Vse jsem zapojil, ale odkud mam vzit zamykaci impuls??? vzal jsem ho po vzoru jablotronu z konektoru konfortky ale coming home senzor funguje pouze kdyz zamku klickem ve dverich kufru na dalku mi nereaguje. Muzete mi nekdo poradit, kde je impuls z dalky co zamyka dvere?? Je to octavia slx 1999. Diky moc za rady
Listopad 14, 200915 r Autor musíš to zapojit na motorek kufru, né na kontakty od zámku no pokud to zapojim na silove draty k motoru, tak tam se mi meni polarita dle toho jestli zamkam a nebo odemykam..takze myslis pres relatko?? a nebo jak si to myslel?
Listopad 14, 200915 r jj, přesně tak jsem to myslel, právě tou změnou polarity sem při zamčení na jednom objeví - a o to jde, napojuje se tak i alarm
Listopad 16, 200915 r Ale relatko neni potreba, v klidovem stavu je na obou kontaktech kostra a podle toho jesi zamykas nebo odemykas objevi se na jednom vodici +12V. Takze si zjisti, na kterem se objevi +12V pri zamknuti a ten pripoj k tomu modulu. Kdyz budes odemykat, bude na nem porad kostra.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.