soused.m Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ahoj, poridil jsem coming home senzor od tehle firmy http://www.e-xenony.cz/automat--rozsvecova...ing-home-sensor je tam i navod k zapojeni. Vse jsem zapojil, ale odkud mam vzit zamykaci impuls??? vzal jsem ho po vzoru jablotronu z konektoru konfortky ale coming home senzor funguje pouze kdyz zamku klickem ve dverich kufru na dalku mi nereaguje. Muzete mi nekdo poradit, kde je impuls z dalky co zamyka dvere?? Je to octavia slx 1999. Diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 musíš to zapojit na motorek kufru, né na kontakty od zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused.m Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 musíš to zapojit na motorek kufru, né na kontakty od zámku no pokud to zapojim na silove draty k motoru, tak tam se mi meni polarita dle toho jestli zamkam a nebo odemykam..takze myslis pres relatko?? a nebo jak si to myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 jj, přesně tak jsem to myslel, právě tou změnou polarity sem při zamčení na jednom objeví - a o to jde, napojuje se tak i alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ale relatko neni potreba, v klidovem stavu je na obou kontaktech kostra a podle toho jesi zamykas nebo odemykas objevi se na jednom vodici +12V. Takze si zjisti, na kterem se objevi +12V pri zamknuti a ten pripoj k tomu modulu. Kdyz budes odemykat, bude na nem porad kostra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.