Gooorila Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdar Koupil jsem starší OII s instalovanou HansFree Nokia CK 7W. Manuál byl přiložen, tak jsem si jej pročítal. je to super, že dokonale popisují, jak sundat fólii z oboustranné lepící pásky, ale kromě spárování tam k používání není nic. Tak se zkusím zeptat zde: - vyvedený datový kabel k telefonu, ,je mi k ničemu, protože nemám telefon značky Nokia. Používám dva telefony od výrobce HTC a jeden od Toshiby, ale všechny mají napájení mikroUSB. Sháněl jsem kabel, který bych mohl použít, ale nenašel jsem. Dá se to nějak dobastlit? - v návodu je uvedeno, že sada umí sestavit pouze jedno připojení. Znamená to, že spáruji telefon číslo 1 a když budu chtít používat telefon číslo 2, musím původní partnerství odebrat a vytvořit nové, nebo že jen v jednu chvíli komunikuje sada jen s jedním telefonem? Jak si ale pak vybírá prioritu telefonu, když jich mám více a ty mám při startování v kapse se zapnutým BT? Je logické to vyzkoušet a neptat se, na fóru, ale dnes jsem si s tím hrál a už mi nefunguje žádný telefon, tak to musím nějak resetovat, nebo něco. - Při startování, telefonním hovoru a při vypínání motoru se na displeji autorádia (Stream), zobrazí nápis "Phone". Kdysi jsem měl půjčené auto s Hansfree, která zobrazila při zvonění na displeji i jméno volajícího, nebo při zmáčknutí ovládacího tlačítka vyskočil telefonní seznam a rolováním jsem si navolil volaného. Vím jistě, že o nebyla sada nokie, ale líná huba, holé neštěstí, tak se radši ptám, jestli to taky nějak nejde a třeba mám jen někde něco špatně. Vím, že to zas tak není o škodě, ale předpokládám, že ta sada bude docela rozšířená. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 (editace) Mám a používám CK-7W ve spojení s rádiem Symphony. HF si umí zapamatovat tuším 5 spárovaných telefonů, ale připojen může být jen jeden. Nabíjecí kabel by asi dobastlit šlo, protože v původním pop-port konektoru nabíjení je. Ale pak je ještě otázka kompatibility. Já to teď řeším CL adaptérem a až budu mít čas tak ten CL adaptér připojím k napájení HF a schovám v útrobách palubky. Nápis PHONE na rádiu je vše co lze zobrazit-je to jen informace rádia, že je v režimu MUTE HF se podle mého názoru spojí s prvním telefonem, který najde a ostatní pak ignoruje. Po otočení klíčku začne hledat dostupné telefony->s prvním, který najde, se spojí->po vyjmutí klíčku se odpojí (pokud neprobíhá hovor, jinak zůstane spojená do ukončení hovoru) Návod je ke stažení zde: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/...CK-7W_UG_cs.pdf Editováno: 1. leden 2010, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Tuto sadu jsem měl v auti taky jen jsem dokoupil kabel k nabíjení používám N95 a plná spokojenost. Tady jsem našel redukci na mikro USB. http://www.jhmobil.cz/detail/82/redukce_na..._micro_usb.html S tím co popisuješ seznam na radiu tak to opravdu s touhle sadou nejde bohužel.Možná s origo od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Tuhle sadu mám taky,ale občas je problém,že mě někdo neslyší,nebo nerozumí,já mám teda vždycky příjem OK,signálem to není a telefonem nejspíš taky ne. Někdy se zas nespojí s telefonem vůbec a asi 2x to zamrzlo úplně,pomohl až asi hodinový reset odpojení napájení. Osobně s ní nejsem až tak moc spokojenej. Jak to máte vy,taky to zlobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Jak to máte s dobíjením telefonu?Strčím kabel do telefonu (n95) napíše,že se nabíjí,ale indikator baterie se nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Potřeboval bych poradit nemůžu se připojit přez BT normálně to vyhledám když chci se spárovat a potom zadám kód tak mi to napíše, že to nejde. Poraďte co stím mám udělat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Co zkusit odebrat již spárované přístroje?Myslím samozřejmě z handsfreečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Co zkusit odebrat již spárované přístroje?Myslím samozřejmě z handsfreečka. No to jsem chtěl udělat, ale nevím jak když tam nemám to ovládání, mám tam jenom držák s kabelama a to ovládání jsem někde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 To jsi nepsal,že nemáš ovladač od hendsfree. Tak jedině zkusit hendsfree odpojit od štávy na nějakou dobu,možná se pak spárované přístroje smažou z paměti-nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 To jsi nepsal,že nemáš ovladač od hendsfree. Tak jedině zkusit hendsfree odpojit od štávy na nějakou dobu,možná se pak spárované přístroje smažou z paměti-nevím. Jo vyzkouším to snad to pomůže no a když ne, tak už nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Zdravím, ve fabii co jsem koupil je CK-7W a chtěl jsem se zeptat zdali existuje kabel microusb do tohoto handsfree ? nebo jestli jste to vyřešili nějak jinak kromě nabíječky do zapalovače ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry309 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Trošku to oživím. Mám taky Nokia CK-7W. Zjistil jsem to až po nějaké době co jsem připojoval telefon klasickým AUX kabelem co je od radia vyvedený pod loketní opěrkou. Náhodou jsem zjistil a spároval. Abych pravdu řekl tak je to jak píše Juke.box. Já slyším suprově. Podle mého to je napojeno na repráky v autě, ne na jejich repro, tzo jsem nikde nenašel.. Horší to je s tím, že já nejsem slyšet. A to mám vyvedený mikrofon pod sluneční clonu a ani když ji odklopím. Mikrofon je pár centimetů od hlavy a stejně je blbě slyšet. A stejně tak jako kolegovi, občas se stane, že se telefon nespojí vůbec. Toť mé poznatky k této sadě. Jo a ovladač ani držák telefonu nemám. Možná je někde schovaný. Řešit to asi nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.