malyhonza Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) chlapy mám problém, nějakým způsobem se mi zlomilo něco v té klice co odjišťuje zadní opěradlo. zůstává visetvysunutý. ještě že sem ho měl už odjištěný, protože když by se mi to stalo na autě, tak už bych to asi nikdy neotevřel. jak to teď opravým??? jak se to rozdělává? koukal jsem na tu druhou stranu a to táhlo ovládá přímo ten zámek. takže kde se stala chyba?? Editováno: 15. Listopad 2009, autor: malyhonza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 I kdyby jsi to mel zaklaple, zezadu z kufru to srubovakem otevres bez problemu. Jde to ale vymenit,nekdo to tu delal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 ale jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 tak už jsem na to přišel. upadl ten plastovej zobáček, co tahá to madlo vzhůru. pružina na zámku je moc silná a ten jeden zobáček ji neudrží. našroubil jsem tam šroubek, který roztáhnul tu dutinku a zacvakl zobáček, tak aby už neprojel tím otvorem v zámku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Na toto som tu uz davnejsie daval navod... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64135 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schejbity Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 (editace) Zdravím, mám také problém s táhlem u zadní sedačky. Akorát sedačka je zaklaplá. Jak sedačku odjistím. když to táhlo nefunguje? Díky. Editováno: 28. Červenec 2019, autor: schejbity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.