Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny.

Potřebuji poradit. Dnes 15.11.2009 okolo 15hod. mi nějaký blbec s SPZ 2A7 3792 nabořil nárazník před Globusem a ujel. Nějaký dobrý spoluobčan mi aspoň dal za stěrače vzkaz s číslem SPZ. Dá se to auto a jeho majitel nějak dohledat? Mám nějaké možnosti? Havarijní nemám. Mám to odřený jak blázen a jedna rýha je hluboká jak od pily. Ach jo. Po příjezdu domů jsem to nafotil. Zítra s tím zkusím jít na pojišťovnu. Tam na mě asi budou koukat jak na blázna.

Díky všem za rady a tipy.

volat 158.... at si ho najdou, teoreticky se to dá nazvat že odjel od nehody

Hmm,ale hlavně je to chtělo volat hned když se to stalo...........

volat 158.... at si ho najdou, teoreticky se to dá nazvat že odjel od nehody

Je to tak i prakticky, a je úplně jedno jestli o tom štrejchnutí ten druhý věděl nebo né. Neprakticky jsi reagoval ty, že jsi to neřešil s čertama včas !!Nicméně nahlaš to dodatečně s nějakou pitomou výmluvou, že jsi tu informaci neměl nebo nedohledal nebo nenašel včas(inhed).Ale teď už na nic nečekej !! Jestli bude snaha to šetřit a druhý má kopii rejpance na autě, máš to v kapse, však to ani třeba nebude žádnej střelec a čertům to hned pustí :-)

Upraveno od dick

• 2 týdny později...
Zdravím všechny.

Potřebuji poradit. Dnes 15.11.2009 okolo 15hod. mi nějaký blbec s SPZ 2A7 3792 nabořil nárazník před Globusem a ujel. Nějaký dobrý spoluobčan mi aspoň dal za stěrače vzkaz s číslem SPZ. Dá se to auto a jeho majitel nějak dohledat? Mám nějaké možnosti? Havarijní nemám. Mám to odřený jak blázen a jedna rýha je hluboká jak od pily. Ach jo. Po příjezdu domů jsem to nafotil. Zítra s tím zkusím jít na pojišťovnu. Tam na mě asi budou koukat jak na blázna.

Díky všem za rady a tipy.

Ahoj,

pokud ti to pomůže v hledání tak ,ten chlápek co tě nabořil má Hyundai a je pojištěný u České pojišťovny,ale pokud neuzná vinu a nenahlásí to dobrovolně tak máš bohužel smůlu a budeš si to muset opravit na své náklady,jít cestou správního řízení atd by se ti asi nevyplatilo,stojí to spoustu času a výsledek je nejistý...

jak si to zjistil ?? :feve: to se da takhle zjistit jo ? to je dobry vedet

No veru, ťažko sa to rieši. Mne odrel nárazník môj sused na platenom parkovisku. Našťastie to pôjde rozleštiť.

Vyjadrenie prevádzkovateľa parkoviska: Kontakt na majiteľa vám dať nemôžem. Zavolajte si políciu. Že to spravil susedný auťák však uznal, dokonca si bol obzrieť jeho a môj nárazník.

Vyjadrenie majiteľa vozidla (sprostredkované cez strážnika): Nemožné, nebol som to, neexistuje.

Polícia i poisťovňa sa mi samozrejme vysmejú...

jak si to zjistil ?? :feve: to se da takhle zjistit jo ? to je dobry vedet

Pojišťovny tě mají evidovaného,česká kancelář pojistitelů tě vidí a sčítá všechny tvé hříchy :kol-136:

Upraveno od Tomáš Boček

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.