Publikováno Listopad 15, 200915 r Zdravím všechny. Potřebuji poradit. Dnes 15.11.2009 okolo 15hod. mi nějaký blbec s SPZ 2A7 3792 nabořil nárazník před Globusem a ujel. Nějaký dobrý spoluobčan mi aspoň dal za stěrače vzkaz s číslem SPZ. Dá se to auto a jeho majitel nějak dohledat? Mám nějaké možnosti? Havarijní nemám. Mám to odřený jak blázen a jedna rýha je hluboká jak od pily. Ach jo. Po příjezdu domů jsem to nafotil. Zítra s tím zkusím jít na pojišťovnu. Tam na mě asi budou koukat jak na blázna. Díky všem za rady a tipy.
Listopad 15, 200915 r volat 158.... at si ho najdou, teoreticky se to dá nazvat že odjel od nehody Je to tak i prakticky, a je úplně jedno jestli o tom štrejchnutí ten druhý věděl nebo né. Neprakticky jsi reagoval ty, že jsi to neřešil s čertama včas !!Nicméně nahlaš to dodatečně s nějakou pitomou výmluvou, že jsi tu informaci neměl nebo nedohledal nebo nenašel včas(inhed).Ale teď už na nic nečekej !! Jestli bude snaha to šetřit a druhý má kopii rejpance na autě, máš to v kapse, však to ani třeba nebude žádnej střelec a čertům to hned pustí :-) Upraveno Listopad 15, 200915 r od dick
Listopad 24, 200915 r Zdravím všechny.Potřebuji poradit. Dnes 15.11.2009 okolo 15hod. mi nějaký blbec s SPZ 2A7 3792 nabořil nárazník před Globusem a ujel. Nějaký dobrý spoluobčan mi aspoň dal za stěrače vzkaz s číslem SPZ. Dá se to auto a jeho majitel nějak dohledat? Mám nějaké možnosti? Havarijní nemám. Mám to odřený jak blázen a jedna rýha je hluboká jak od pily. Ach jo. Po příjezdu domů jsem to nafotil. Zítra s tím zkusím jít na pojišťovnu. Tam na mě asi budou koukat jak na blázna. Díky všem za rady a tipy. Ahoj, pokud ti to pomůže v hledání tak ,ten chlápek co tě nabořil má Hyundai a je pojištěný u České pojišťovny,ale pokud neuzná vinu a nenahlásí to dobrovolně tak máš bohužel smůlu a budeš si to muset opravit na své náklady,jít cestou správního řízení atd by se ti asi nevyplatilo,stojí to spoustu času a výsledek je nejistý...
Listopad 25, 200915 r No veru, ťažko sa to rieši. Mne odrel nárazník môj sused na platenom parkovisku. Našťastie to pôjde rozleštiť. Vyjadrenie prevádzkovateľa parkoviska: Kontakt na majiteľa vám dať nemôžem. Zavolajte si políciu. Že to spravil susedný auťák však uznal, dokonca si bol obzrieť jeho a môj nárazník. Vyjadrenie majiteľa vozidla (sprostredkované cez strážnika): Nemožné, nebol som to, neexistuje. Polícia i poisťovňa sa mi samozrejme vysmejú...
Listopad 26, 200915 r jak si to zjistil ?? to se da takhle zjistit jo ? to je dobry vedet Pojišťovny tě mají evidovaného,česká kancelář pojistitelů tě vidí a sčítá všechny tvé hříchy Upraveno Listopad 26, 200915 r od Tomáš Boček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.