OIZIK Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 ahoj mam dotaz mam vzadu na fabii comby pruziny weitec snizeny o -4cm se seriovkama tlumicema a zadek mi docela dost sedi kdyz koupim sportovni tlumice pujde zadek nahoru? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Podle mojeho názoru vejšku dělaj pružiny, ne tlumiče. Takže si kup OFFROAD paket a auto bude vejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 nepůjde, vejšku dělá pružina...dej tam origo pružinu jestli chceš vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 nebo si nech udělat podložky pod pružiny a půjde ti to výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 jde oto ze mam v aute udelanej subwofer do rezervy a ta deska je moc tezka a auto tlaci k zemi tak jsem to chtel nejak trosku povyhnat.myslel jsem ze kdyz koupim tuzsi tlumice tak to bude ok.daj se ty podlozky pod pruziny nekde koupit.jde mi oto i kdyz si do auta sedne 5 lidi abych zadek neoural po zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 zkus firmu HP sporting ty dělají podložky, nebo escape6.cz nebo uživatele kakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.