Romejn Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Ahojda Kluci.Našel jsem na netu rádio které je,jak píšou originál do superba tudíž pasuje a prej komunikuje z ovládáni na volantu ale nevím zda to píše i názvev stanice na maxiku.Má to potporu připojení přes canbus.Tak nevím zda jít do toho. http://www.astoncb.cz/a3028-autoradio-dvd-...-superb-yu-8892 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Vypadá to na asijca.Taky množství prkotin mnělo přednost před zpracovánim a kvalitou ono meně je někdy víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Dá se vubec v DX přehrát normální cédo?nebo ta šachta je jenom na cd k navigačce.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Dá se vubec v DX přehrát normální cédo?nebo ta šachta je jenom na cd k navigačce.?? Přesně jak říkáš.přehraje jen CD na navigaci.Na hudbu to není.To až ve spolupráci s changerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Tak to teda není moc vymakané,radio pomalu za 40tis.a nemužeš si na něm pustit cedo,to jsou věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 (editace) Editováno: 17. Listopad 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Tak to teda není moc vymakané,radio pomalu za 40tis.a nemužeš si na něm pustit cedo,to jsou věci. Proč by sis na tom pro boha pouštěl CD? Je to primárně navigace. Na přehrávání CD je changer nebo Symphony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 To joo,ale znáš to,ted zrovna si chci pustit jednu písničku tak musím zastavit otevřít kufr a vložit do zásobníku cedo, ajedem dál.Kdyby aspon tam šli jiné mapy třeba IGO 8 a podobně tak by to nemělo chybu,ale bohužel.Já se pořád rozmejšlím jestli jít do DX nebo ne,já nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Já bych se na DX vykašlal, je to magnet na fetky. Ale samozřejmě záleží jak parkuješ a kde se pohybuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) To mě je jasný ohledně zloděju,já naštěstí parkuju v hlídaném areálu,ale i když pojedu na nákup k lídlu tak mě to mužou ukrást.Našel jsem na to falešnou kritku,a vypadá to jako obyč.rádio to není špatnej nápad. http://www.astoncb.cz/a1133-kryt-na-2-din-radio Sice to vypadá nápadně ale vetmě to nikdo nepozná. Editováno: 18. Listopad 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 To joo,ale znáš to,ted zrovna si chci pustit jednu písničku tak musím zastavit otevřít kufr a vložit do zásobníku cedo, ajedem dál.Kdyby aspon tam šli jiné mapy třeba IGO 8 a podobně tak by to nemělo chybu,ale bohužel.Já se pořád rozmejšlím jestli jít do DX nebo ne,já nevím. No pak jedině alternativa.Dokoupit káblík a pomoci něj připojit MP3.MP4 nebo flashku a nemusíš nikde zastavovat a řešíš vše z kabiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ten kryt mám taky, ale jen ten obyčejnej, co nevypadá jak radio. Pokud nemáš schovanou anténu v palubce a folie, tak bych tam nic nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Když se nad tím zamyslím,kolikrát mě napadne zrovna ted si pouštět nějakou hudbu,nasázím to do zásobníku a jedu.ted jak nad tím přemejšlím tak já stejnak to cedo v autě moc nepoužívám,vše mám v changeru hi hi, to je slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Když se nad tím zamyslím,kolikrát mě napadne zrovna ted si pouštět nějakou hudbu,nasázím to do zásobníku a jedu.ted jak nad tím přemejšlím tak já stejnak to cedo v autě moc nepoužívám,vše mám v changeru hi hi, to je slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 http://www.astoncb.cz/a1133-kryt-na-2-din-radio Vidím dobře, že to drží přísavkou na displeji navigace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jo jo,je tam přísavka.Asi to není moc dobrej nápad,asi to zanechá stopu na displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak jsem sehnal DX,tak ted jen přehodit,mám tam rhapsody tohle rádiko má jiné připojení,to vyřeší asi propojka na iso konektory.Mám DX typ B a ktomu potřebuji TMC box na propojení kde se dá ten box sehnat a co stojí.?Asi stejnak to nechám aby mě to nekdo přehodil a zprovoznil mám tam origoš zesák tak aby to dobře chodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Kluci do mě pomuže naintalovat DXko?Já si do toho moc netroufám. :help:Musi se připojit prej ABS, a ešte neco a já nemám tušení odkud se to vytahuje ten přívod ABSky třeba. Editováno: 29. Listopad 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Tady je něco o zapojení když tak: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...igace&st=25 Jinak já mám dx zapojenou ne na abs ale na galu a funguje spolehlivě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Tak to je super.Akorád mi to napsalo NENI PRIPOJEN BESPEČNOSTNÍ PIN. co to znamená. zadal jsem kod rádia potvrdil OK a dole se mi tohle napsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Zajímavé, je připojen pin 5 na svorku 30 na napájecím iso konektoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Tak to opravdu nevím protože netuším kterej je pin č5.Schema zapojení je na každém Dx ale není to očislovane,takže jsem uplně mimo.Ale asi to nějak tak bude protože to před odpojení u prodejce fungovalo normálně. Co nemám zapojené podle schema je TEL.MUTE K-BUS GALA Editováno: 30. Listopad 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Čísla pinů jsou na tom konektoru v autě, ne na navigaci, ale jsou hrozně malé, chce to nějakou lupu třeba, světlo a určitě je tam najdeš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Galu připoj na ten konektor místo signálů z ABS a K-Bus je drát na diagnostiku, pokud nechceš přistupovat vagem, nemusí být zapojeno, pak ještě tam je vstup ze zpátečky ... Editováno: 30. Listopad 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Jo jo děkujiu moc,to jsou pro mě užirečné rady.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.