Feroaaa Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 (editace) Ma niekto skusenosti s tymto eshopom? www.lacneautodiely.sk Editováno: 18. Listopad 2009, autor: Olin Název tematu v rozporu s pravidly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Co potrebujes vediet??? Skoro vsetko maju made in CHINA!!!! Takze kvalitu nehladaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 hmm rozmyslal som nad tymito vecmi http://www.lacneautodiely.sk/fabia/tycka-s...bia-meyle-1473/ a http://www.lacneautodiely.sk/fabia/rukovat...-manzetou-1259/ hmm co myslis? ta znacka mayle je dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Kup si original a budes vediet ze to pasuje na 100% a nieco aj vydrzi. Plati to aj pre tycky, aj pre rukovat radenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Ja som s tohot webu kupil mnoho veci, a vsetko fici v pohode... Kupoval som iste diely na fabiu octaviu, U mna maju doveru, skor naopak sa mi stalo ze tie originalne veci odisli skor ale to bola asi nahoda... Iste je to ze niesu to az take hrozne šmejdy čo sa vraví... Planujem si kupit teraz tlmice predne a zadne na fabiu, tak rozmyslam o tomto obchode, ale privital by som vaš nazor aj na ine eshopy, HLAVNY SMERODAJ je u mna v tomto pripade cena , pretoze jazdim po velmi dobrych cestach už , tak verim ze aj neorigo tlmice preziju niečo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tiež som od nich kupoval nejaké veci, dá sa dohodnúť aj osobný odber. Predávajú prevažne to , čo aj väčšina malých kamenných mototechien. Nie všetko je to čína, nájdu sa aj niektoré známe značky (napr. FERODO) a niektoré veci sa originál kupovať neoplatí. Jeden čas predávali tyčky stabilizátoru VIKA (tiež čína), ja som ich kúpil u nás v mototechne a prežili už skoro toľko čo origo od výroby. Niektorých vecí by som sa nebál, u niektorých treba uvážiť či sa oplatí ušetriť na úkor istoty a životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 no podľa mňa je to jedno lebo ak nekupuješ priamo v škodovke tak všade inde maš len repliky, a keď idem nakupovať do dákeho obchodu tak trepú mi tam blbosti, nechápu čo chcem a cena je mrtne predražená, takto si to kúpim cez internet múdre rady pohľadám tu na fóre, so stránkou lacnéautodiely som spokojný kúpil som tam asi všetky čapy na prednej náprave aj tlmiče filtre a podobne a aj s reklamáciu som bol spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiak Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Akurat odtial tiez beriem axialne loziska tlmica + misky (2ks) = 47€ aj spostovnym, v askofe (orig) to je za 66€ (co ak dobre ratam tak je uspora cez 40%) Je to na 10rocnu fabiu takze neviem ci ma zmysel ist do originalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.