Stewex Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Zdravím snad tohle téma tu není (nenašel sem ho) Po koupi OI (combi 2005) sem zjistil že nefunguje osvětlní kufru. První na co sem přišel bylo že do levé zadní kapsy ( za světly) vytekla kapalina z ostřikovačů (rozpojená spojka), a následně natekla do elektriky. Našel sem uhnilý drátek (hnědý s černým pruhem) ve svorkovnici (oprava čokoládou) ale stále osvětlení nesvítí . Kousek od svorkovníc směrem dopředu v kabelovém svazku je lisovaná drátová spojka (4x hnědý s černým pruhem) (nevím jestli je originál nebo je to bastl předhozího majitele) po náhradě této spojky světla svítí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Neviem ako to je v combi ale ja mam podobny problem v klasickej octavii ze vobec nemam v kufri svetlo ... nakoniec som nasiel na lavej strane konektor zapadnuty za tou latkou alebo ako sa to vola tak musim najst nejake svetlo do toho aby mi to tam svietilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Kup si original svetlo-lampicku do kufra v skoda predajni. Kup si 2 svetielka a to druhe si das na pravu stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No ja na pravej strane nemam kabelaz tych 12 voltov na osvetlenie takze to tam musim dotiahnut ... lebo ked som sa na to pozeral tak iba na lavej je a na pravej to niekto dal prec tak to musim popozerat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 (editace) Svetlo mas len na lavej strane original z vyroby v kufri. Da sa dorobit aj na pravu stranu. Potrebujes natiahnut+zapojit kable na pravu stranu a kupit lampicku+konektor do lampicky. 2X lampicka,1x konektor,2x piny, cca 2metre kablu dvojlinky. Editováno: 22. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Chci se zeptat, na kolik asi výjde ta lampička s tím konektorem? Před časem jsem taky uvažoval, že bych si dal na pravou stranu to světlo, ale odradila mě cena, kterou jsem našel na internetu (pokud jsem to našel dobře), tak ta lampička stála kolem 400,- čož je moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Lampicku+konektor kupis za bagatel-hubicku na vrakovisku alebo tu na fore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 (editace) Díky za odpověď, nejdřív zkusím zajít do Škoda prodejny zjistit cenu a kdyžtak si ho seženu z toho vrakoviště Editováno: 22. Listopad 2009, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Na vrakáči jsem tu lampičku kdysi sehnal za 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Taky jsem jí kupoval na vrakáči i s konektorem za pár korun a teď mi svítí obě strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Asi si ji taky seženu na vrakovišti, protože jsem znovu hledal cenu té lampičky na internetu a opět na mě vyskočila cena 400,- a tolik bych za tu lampičku nikdy nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.