jetotak Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj všem, mám takový dotaz a doufám, že mi ho zodpovíte Mám O1 81 kw, r.v. 2001 s tím problémem, že mi "z přední levé zástěrky" kape nějáká kapalina, bohužel nevím jaká. Koukal jsem se, odkud to kape a zjistil jsem, že nad zástěrkou, jak jsou spoje, tak tam to kape Nevím, co by to mohlo být, ale pod motorem je přeci vana, takže logicky si myslím, že z motoru by nemělo nic ucházet. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Sleduju to teď za deštivého počasí taky u Tour 09 1,6, pod levou přední zástěrkou je mokro, nezdá se mi, že by za plastovým podběhem už byl takový binec z kterého by to kapalo po zástěrce na zem i když je všechno možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Taktak, plast pod oknem dolu (nebo nadzvednout a modlit se) a vyčistit odtokové otvory, až budou OK, řešil bych to dál, ale pokud to dělá za deštivého počasí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Taktak, plast pod oknem dolu (nebo nadzvednout a modlit se) a vyčistit odtokové otvory, až budou OK, řešil bych to dál, ale pokud to dělá za deštivého počasí ... Nepředpokládám že bych měl mít ucpané odtokové otvory od listí a jedličí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetotak Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Mně to začalo dělat bohužel až teď, celý léta nic, ani kapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Nepředpokládám že bych měl mít ucpané odtokové otvory od listí a jedličí Je to jako Inkvizice - nikdo ji nečeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 No jistě,sundat plast pod oknem a nejlépe i plast v podběhu.Vyčistit,popř.propláchnout a je to.Napodzimj je toho bordelu ze stromů nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.