Publikováno Listopad 19, 200915 r Ahoj všem, mám takový dotaz a doufám, že mi ho zodpovíte Mám O1 81 kw, r.v. 2001 s tím problémem, že mi "z přední levé zástěrky" kape nějáká kapalina, bohužel nevím jaká. Koukal jsem se, odkud to kape a zjistil jsem, že nad zástěrkou, jak jsou spoje, tak tam to kape Nevím, co by to mohlo být, ale pod motorem je přeci vana, takže logicky si myslím, že z motoru by nemělo nic ucházet. Děkuji za rady.
Listopad 19, 200915 r Sleduju to teď za deštivého počasí taky u Tour 09 1,6, pod levou přední zástěrkou je mokro, nezdá se mi, že by za plastovým podběhem už byl takový binec z kterého by to kapalo po zástěrce na zem i když je všechno možné.
Listopad 19, 200915 r Taktak, plast pod oknem dolu (nebo nadzvednout a modlit se) a vyčistit odtokové otvory, až budou OK, řešil bych to dál, ale pokud to dělá za deštivého počasí ...
Listopad 19, 200915 r Taktak, plast pod oknem dolu (nebo nadzvednout a modlit se) a vyčistit odtokové otvory, až budou OK, řešil bych to dál, ale pokud to dělá za deštivého počasí ... Nepředpokládám že bych měl mít ucpané odtokové otvory od listí a jedličí
Listopad 19, 200915 r Nepředpokládám že bych měl mít ucpané odtokové otvory od listí a jedličí Je to jako Inkvizice - nikdo ji nečeká
Listopad 21, 200915 r No jistě,sundat plast pod oknem a nejlépe i plast v podběhu.Vyčistit,popř.propláchnout a je to.Napodzimj je toho bordelu ze stromů nejvíc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.