telleke Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) Ahoj, mám takový problém. Zjistil jsem, že se mi pálí jeden kabel v rozvodném bloku na baterce. Vůbec netuším kam ten kabel vede. Mohli byste mi prosím poradit co s tím? Auto jinak normálně startuje a jede...jenom nemůžu vystopovat kdy se to začne pálit. Je to Fabia 1 1.9SDI s klimatizací. Editováno: 21. Listopad 2009, autor: telleke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) Zde to máš. Pojistky.pdf pojistky_1.pdf Editováno: 21. Listopad 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 toto pomohlo aj mne dakujem. ak teda spravne pozeram telleke ma problem v kabine auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 V kabíne končí ten vodič pod palubkou vľavo - je tam napájacia svorkovnica, kde sú popripájané plusy napr. svetliel, prídavného kúrenia (ak ho máš) a poistková skrinka. Pozri tam, možno zbadáš podľa farby alebo natavenej izolácie preťažený vodič a tým aj identifikuješ bližšie, čo to môže robiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.